Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αυτοί οι πολιτικοί νοιάζονται μόνο για τις συναγωγές και όχι για τους ορθόδοξους ναούς!


Τι γίνεται άρχοντες αυτού του τόπου; Δεν θα βγείτε στα κανάλια, σας να καταδικάσετε αυτό το γεγονός; Εσείς χαλάσατε τον κόσμο με τις δηλώσεις σας για μια συναγωγή που κάηκε, από τα πρακτοράκια του σιωνιστικού ναζισμού! Δεν γνωρίζετε βάση του συντάγματος, ότι επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα, λεγεται ο ορθόδοξος χριστιανισμός, μήπως είστε Ιουδαίοι και νοιάζεστε μόνο για τα σιωνιστικά στέκια που συχνάζετε;
Υπάρχει καμιά άλλη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε αυτή την περίπτωση εκτός από ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
Ακολουθεί κείμενο του defencenet.gr .Επίθεση με τέσσερις φιάλες προπανίου δέχτηκε για άλλη μία φορά ορθόδοξη εκκλησία στην Ελλάδα χωρίς όμως να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τις γνωστές για την ευαισθησίας τους οργανώσεις και προσωπικότητες. Τα φιαλίδια είχαν τοποθετηθεί έξω από τον Ιερό Ναό Αχειροποίητου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαγεωργίου και Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στη ξύλινη πόρτα της αυλής του Ναού.
Τη φωτιά έσβησε η Πυροσβεστική ενώ από τις αρχές περισυλλέγησαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Δυστυχώς στην εποχή της πολίτικης ορθότητας και της παγκοσμιοποίησης όπου οι μειονότητες κυβερνούν τις πλειονότητες μία ακόμα επίθεση σαν και αυτή πέρασε απαρατήρητη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μία ανάλογη επίθεση είχε πραγματοποιηθεί σε ισλαμικό τέμενος τα τηλεπαράθυρα των καναλιών θα είχαν γεμίσει από τους γνωστούς διανοούμενους και αυτόκλητους επαγγελματίες υπερασπιστές των «αδυνάτων και των μειονοτήτων» ζητώντας από τον ελληνικό λαό να αυτομαστιγωθεί για το έγκλημα που κάποιοι διέπραξαν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr