Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οι αλλοδαποί εκμεταλλεύονται τις κρίσιμες στιγμές και λεηλατούν τις ελληνικές περιουσίες.

Επιδρομή ενόπλων ληστών στο κέντρο της Θήβας!
Και ενώ η χώρα ζει τις δικές της κρίσιμες για την ιστορία της στιγμές, οι αλλοδαποί ληστές ζουν τις δικές τους στιγμές ξενοιασιάς και εγκληματικού τουρισμού στο ξενοδοχείο που ονομάζεται Ελλάδα.
Πέντε θρασύτατοι –αν και οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους πια-  ληστές, φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ, έσπειραν τον τρόμο στο κέντρο της Θήβας.
Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Πινδάρου λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα, έξω από κοσμηματοπωλείο σταμάτησε ένα σκούρο αυτοκίνητο και από μέσα βγήκαν πέντε κουκουλοφόροι.
Οι δύο κρατούσαν καλάσνικοφ, ο ένας λοστό και οι άλλοι δύο βαριοπούλες. Έδρασαν αστραπιαία. Έσπασαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου με τον λοστό και στη συνέχεια τη βιτρίνα με τις βαριοπούλες. Άρπαξαν ό,τι υπήρχε στη βιτρίνα, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Ο συναγερμός που χτυπούσε δεν τους πτόησε καθόλου. Όλα έγιναν μέσα σε 4-5 λεπτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών ταξιτζήδων, που ήταν στην πιάτσα, καθώς επίσης και των έντρομων γειτόνων, που βγήκαν στα μπαλκόνια, ακούγοντας τον συναγερμό.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη απόδειξη χώρας με περιορισμένης ή μηδενικής κυριαρχίας αφού ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός πια μπορεί να μπαίνει στη χώρα ή και να βρίσκεται ήδη σε αυτή να κάνει το πλιάτσικό του και στη συνέχεια είτε να αποχωρεί είτε να ξοδεύει τα λάφυρά του στην τοπική οικονομία.
Δυστυχώς ξένα και ντόπια κέντρα αποφάσεων –συνεπικουρούμενα από τους γνωστούς πολιτικούς σχηματισμούς- έχουν προαποφασίσει τη διάλυση του κοινωνικού ιστού. Και το αίσθημα ασφάλειας είναι απλά ένα από αυτά τα εργαλεία.
Όσο για τον υπάρχοντα κοινωνικό ιστό αυτός δεν αντιδρά. Το ράντισμα κάνει καλά τη δουλειά του...
Τμήμα ειδήσεων defencernet,gr