Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Z. Γεωργαντά : "Δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος"

Αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της Ζωής Γεωργαντά για την εξέταση της από την Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και την προσπάθεια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να μην διερευνηθεί η υπόθεση της ηθελημένης διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ζωή Γεωργαντά «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών σε βάθος και να βρεθεί η άκρη. Μας έδωσαν μόνο τέσσερα λεπτά και τριάντα ερωτήσεις...».
Πιο συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία δήλωσε ότι οι βουλευτές της επιτροπής της έθεσαν 30 περίπου ερωτήσεις τις οποίες έπρεπε να απαντήσει σε 4 λεπτά, ενώ δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης για θέματα που αφορούσαν την ίδια πριν από 26 χρόνια τα οποία όπως αναφέρει κατηγορηματικά η Ζωή Γεωργαντά είναι ανυπόστατα.
Μάλιστα όταν η ίδια δεν μπόρεσε για ευνόητους λόγιους να απαντήσει στις ερωτήσεις που τις έθεσαν μέσα στο χρονικό διάστημα των 4 λεπτών βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν απάντησε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr