Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτη πρόκληση: Το ξενοδοχείο Plaza της Ν.Υόρκης ύψωσε τη σημαία του ψευδοκράτους.

Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι τούρκοι να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα και να “τορπιλίσουν” την κατάσταση στην Κύπρο λόγω φυσικού αερίου.
Όμως ότι και να κάνουν το φυσικό αέριο ανήκει στην Κυπριακή Δημοκρατία και όχι σε ένα ανύπαρκτο κράτος και πόσο μάλλον στους τούρκους.
Η προκλητικότητα όμως της τουρκοκυπριακής πλευράς και φέτος δήλωσε παρούσα στη Νέα Υόρκη, καθώς σε αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομιμότητα, ο Ντερβίς Ερογλου και το επιτελείο του πέτυχαν να σηκώσουν μία σημαία ενός κράτους που δεν υφίσταται, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Συγκεκριμένα,, καθώς η ηγεσία του ψευδοκράτους επέλεξε να μείνει στο περίφημο Ξενοδοχείο Πλάζα στην 5η Λεωφόρο, στην είσοδο του Σέντραλ Παρκ, ένα σημείο από το οποίο περνούν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, η διεύθυνση του Ξενοδοχείου αποφάσισε για ακόμη μία φορά να υποπέσει στο ατόπημα να αναρτήσει την σημαία του ψευδοκράτους στην κεντρική είσοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive.com, είχαν γίνει συστάσεις από την Ελληνοκυπριακή πλευρά ώστε να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό όμως δυστυχώς η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

newsit.gr