Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανοί εγκληματίες ρημάζουν τη χώρα μας. Το είπε και ο ΓΑΠ στην ΔΕΘ, ‘έχουμε πόλεμο’....

Την ώρα που ο Έλληνας ΥΠΕΞ Σταύρος Λαμπρινίδης, μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι, επισκέπτονταν από κοινού την Αλβανία για να στηρίξουν επικοινωνιακά την «ευρωπαϊκή προοπτική» της γειτονικής μας χώρας, οι Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, μας έδειχναν για άλλη μια φορά πως εννοούν τα παραπάνω. Και έχουμε και λέμε:
Στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο Αλβανοί ηλικίας 21 & 27 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράνομης οπλοκατοχής. Ο πρώτος, συνεπλάκη με δύο Έλληνες σε πλατεία της πόλης της Ζακύνθου και τους τραυμάτισε, χρησιμοποιώντας σιδερογροθιά, η οποία και κατασχέθηκε κατά τη σύλληψή του, όπως και πιστόλι τύπου ZASTAVA. Ο 27χρονος, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου ZASTAVA και σφαίρες.
Παράλληλα, στην Άρτα συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 34, 36 και 44 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από αγρόκτημα ποσότητα... ακτινιδίων (!), βάρους 1,2 τόνων, και τα μετέφεραν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου. Σε όποια μορφή εγκληματικότητας και αν ψάξει κανείς στη χώρα μας, θα βρει πάμπολλους Αλβανούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του κράτους έναντι των λαθρομεταναστών (όπως ήταν όλοι αυτοί επί χρόνια) και των αλλοδαπών γενικότερα, έχουν δημιουργήσει συμμορίες και εγκληματούν εις βάρος του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού.
Τα παραπάνω, μπορεί να είναι «ψιλά γράμματα» για τους κ.κ. Λαμπρινίδη και Φρατίνι, όχι όμως και για τους λαούς τους, που δοκιμάζονται από τις δραστηριότητες της αλβανικής μαφίας.


elkosmos.gr