Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Έλληνες δουλεύουν για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες! Προνόμια στους παράνομους άνευ προηγουμένου.

Το φαινόμενο είναι γνωστό. Όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες (ΟΑΕΔ, Εργατική Κατοικία, Εστία κτλ) εδώ και χρόνια ουσιαστικά λειτουργούν για να εξυπηρετούν ξένους και όχι τους Έλληνες πολίτες.
Το σύστημα έχει πλέον ξοφλήσει μέσα σε ένα κλίμα αδιαφορίας, κατασπατάλησης πόρων, αλλά κυρίως έλλειψης πολιτικών για την προστασία των Ελλήνων. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι Οργανισμοί επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τους Έλληνες μισθοσυντήρητους μέσω της άγριας φορολόγησης τους.
Οι Δήμοι είναι μια άλλη πικρή ιστορία αποτυχίας του συστήματος. Και εκεί οι Έλληνες συνεισφέρουν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των πόρων τους μέσα από διαρκώς αυξανόμενους φόρους και ελάχιστα ανταποδοτικά τέλη.
Οι ΛΑΘΡΟ-αλλοδαποί σχεδόν πάντα εξαιρούνται από τις εισφορές είτε επειδή παραμένουν στο ημίφως της θεσμοθετημένης «ημιπαράνομης παραμονής» είτε επειδή συστηματικά δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα. Έτσι βγαίνουν εκτός των εισοδηματικών ορίων του νόμου διατηρώντας όμως ταυτόχρονα τα «μαύρα» εισοδήματα τους ανέπαφα. Στην Ελλάδα της κρίσης η ανασφάλιστη εργασία και το παρεμπόριο οργιάζουν παίρνοντας πρωτοφανείς διαστάσεις στον χώρο των λαθρομεταναστών.
Την ώρα λοιπόν που συμβαίνουν αυτά οι Δήμοι έρχονται να διευκολύνουν τις οικογένειες αλλοδαπών στους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς τους!
Την ώρα που ορισμένοι Δήμοι, πολύ πρόσφατα, ανακοίνωναν ότι μειώνουν το διαθέσιμο συσσίτιο στα παιδιά για λόγους οικονομίας, άλλοι όπως ο Δήμος Αθηναίων δηλώνουν πως 25% των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς έχουν καταληφθεί από παιδιά αλλοδαπών! Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Θ. Πλεύρης για την πόλη της Αθήνας φέρνοντας στην Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα με επίκαιρη ερώτηση του το θέμα της μεταναστευτικής πλημμυρίδας.

Από αυτό το νούμερο μόνο 2 συμπεράσματα είναι δυνατά: είτε οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν όντως το 25% του γενικού πληθυσμού (δηλαδή σε μια πόλη συνολικά 4 εκατομμυρίων, το 1 εκατομμύριο είναι αλλοδαποί!), είτε ο Δήμος Αθηναίων επιτρέπει άκριτα την χρήση των κοινωνικών του υπηρεσιών από ξένους που εκμεταλλεύονται την ημικοιμώμενη δημοτική αρχή εις βάρος των Ελλήνων πολιτών!

Και αυτό σε μιαν εποχή που οι δομές στήριξης της οικογένειας έχουν μεταβληθεί στις πιο κρίσιμες κοινωνικές υπηρεσίες ενός Δήμου. Την ώρα που οι Έλληνες εργαζόμενοι γονείς χτυπιούνται από ένα σωρό προβλήματα (μείωση αποδοχών, εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους λόγω διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων κτλ) έρχονται και οι Δήμοι να απαγορεύσουν ουσιαστικά την πρόσβαση των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς...
Αντίθετα οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί κατακλύζονται από παιδιά μεταναστών, καθώς εκείνοι εύκολα μπορούν να επικαλούνται χαμηλά εισοδήματα και να παίρνουν τις θέσεις από τα Ελληνόπουλα. Ο Έλληνας λοιπόν φορολογούμενος που καλείται να σώσει τη χώρα δεν έχει επαρκείς θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, οι οποίες δίνονται αφειδώς στα τέκνα αλλοδαπών που καθώς εργάζονται μαύρα, εμφανίζονται να πληρούν τα χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.

Και αυτό μπορούν να το κάνουν άνετα με μιαν απλή Υπεύθυνη δήλωση των ίδιων των μεταναστών για το ποιο είναι το «συνολικό εισόδημα» τους αντί να καταθέτουν το εκκαθαριστικό της εφορίας στους Δήμους όπως κάνουν οι Έλληνες!

γράφει ο Α.Α.

elkosmos.gr