Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής αποσταθεροποιεί τη Θράκη.

Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας δημιουργείται από την ανεξέλεγκτη δράση του τουρκικού προξενείου στη Κομοτηνή καθώς κρατικοί και παρακρατικοί κύκλοι της Άγκυρας κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους για χειραγώγηση της Ελληνικής Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη. Ο εκδότης της εβδομαδιαίας τουρκόφωνης εφημερίδας Bülten της Κομοτηνής κατήγγειλε ανοιχτά τον Τούρκο πρόξενο Mustafa Sarniç ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του εφαρμόζει πολιτική διακρίσεων στο μειονοτικό Τύπο, αποκαλύπτοντας και δημόσια τη τουρκική χρηματοδότηση προς φορείς και οργανώσεις εντός της ελληνικής επικράτειας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο προϋπολογισμός του τουρκικού προξενείου ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των €15 εκατ., μέρος των οποίων καλύπτουν τα έξοδα μισθοδοσίας των δασκάλων στα περίπου 150 κορανικά σχολεία καθώς και των περίπου 100 ιμάμηδων.
 Από την ίδια πηγή χρηματοδοτείται και το μόνιμο προσωπικό οργανώσεων όπως η γνωστή “Τουρκική Ενωση Ξάνθης”, το Πολιτιστικό Κέντρο, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης και ο Σύλλογος Επιστημόνων.

Εγκάθετοι της Άγκυρας πίσω από τις πυρκαγιές στον Έβρο;
Μία τρομακτική καταγγελία κάνει στο τρέχον φύλλο της η εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη, σχετικά με τις φωτιές που κυριολεκτικά κατέκαψαν την ακριτική περιοχή της χώρας μας, την ίδια μάλιστα στιγμή που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν έργα αμυντικών υποδομών στην περιοχή, που θα δημιουργούσαν προβλήματα στην Άγκυρα. Όπως σημειώνει η εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της “από την φωτιά απειλήθηκαν και εγκαταστάσεις ΡΑΝΤΑΡ της Πολεμικής Αεροπορίας και χρειάσθηκε μάλιστα η εκκένωση τους για να μην εγκλωβιστούν στις φλόγες το προσωπικό 24 ατόμων που υπηρετεί σ’ αυτές, και στρατόπεδο στην περιοχή Φερών.
 Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν φθάσει στην εφημερίδα, έλεγαν πως από τα Παρατηρητήρια των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, είχε επισημανθεί ένα αυτοκίνητο που έβαζε φωτιές σε τέσσερα σημεία. Δεν γνωρίζουμε εάν ο λόγος γινόταν για Ι.Χ. αυτοκίνητο ή για τρακτέρ. Η ουσία είναι ότι πέραν των καταστροφών που προκλήθηκαν σε δασικές εκτάσεις και στο αγροτικό κεφάλαιο, η αμυντική διάταξη της πατρίδας μας, “τυφλώθηκε” από το ξέσπασμα αυτής της πυρκαγιάς. Ο 50χρονος αγρότης καταδικάσθηκε από το αυτόφωρο Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, για εμπρησμό εξ’ αμελείας. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των ανακρίσεων και ερευνών των αρμόδιων
 Υπηρεσιών, το όνομα του δράστη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, απαγορεύει την δημοσιοποίηση ονομάτων, αδιαφορώντας για την προστασία του Κοινωνικού Συνόλου. Και φορά “φερετζέ” στους κάθε λογής παράνομους για να συνεχίζουν ανενόχλητοι το… “θεάρεστο” έργο τους.

Σήμερα λοιπόν, με την προτροπή των αναγνωστών μας, ζητούμε να δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του δράστη με το “τρακτέρ της φωτιάς”. Γιατί ανάμεσα στα άλλα που μας πληροφόρησαν, είναι ότι πρόκειται για μουσουλμάνο που κατάγεται από το Μ. Δέρειο και είναι μάλιστα αυτός που απειλούσε την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου!!! Για να μην δημιουργούνται τυχόν πεπλανημένες εντυπώσεις, πρέπει να δοθούν όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης στην δημοσιότητα. Και αν έχουμε να κάνουμε με τους “Γκρίζους Λύκους” και τα πλοκάμια της “Εργκενεκόν” πρέπει κι αυτό να λεχθεί.

Ο Λαός του Έβρου πρέπει επί τέλους, να μάθει την Αλήθεια“.

strategyreport.gr