Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η γνωστή τουρκική άποψη για την ποντιακή γενοκτονία.

Οι ισχυρισμοί περί ¨Μικρασιατικής Καταστροφής¨ και ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ αποτελούνε επιθετικά στοιχεία των Δυτικών και ειδικότερα των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους. Το ψέμα της ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ αποτελεί μια διαφορετική έκφανση του μίσους και της έχθρας ενάντια στους Τούρκους, ένα αίσθημα που εντάθηκε μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, την επανάσταση του Μοριά και τον πόλεμο σωτηρίας. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 επιταχύνθηκε και το 1994 αναγνωρίστηκε επίσημα.
Η γενοκτονία αποτελεί ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που μπορεί να εντοπιστεί με έρευνες ανεξάρτητων επιστημόνων και με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων, και όχι κάτι που θα γίνει αποδεχτό με τα ψέματα και τις συκοφαντίες από κάποιους λομπίστες, πολιτικούς και επιχειρηματίες. Ας μην γελιούνται.
Το ψέμα της ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ που υπερασπίζονται με πάθος κάποιοι Έλληνες πολιτικοί και διεθνείς λομπίστες δεν έχει κανένα απολύτως ιστορικό, πολιτικό και νομικό έρεισμα.

………………….
Τι περίεργο το γεγονός ότι οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι και οι Έλληνες που διέπραξαν παλιότερα αλλά και στις μέρες μας γενοκτονίες, μέσω της προπαγάνδας προσπαθούνε να κοροϊδέψουν τον κόσμο λέγοντας πως οι ίδιοι υπέστησαν γενοκτονία. Προσπαθούνε να υπερασπιστούνε τα ψέματα τους μέσω των νόμων που βγάζουν στα κοινοβούλια τους.
Εφ. Μιλλέτ- Ελληνικής Θράκης, 9-6-2011


Αρθρογράφος Φεϊζουλλάχ Χασάκαγια
Oι ανοησίες περί ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨

greeknation.blogspot.