Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τι σχέση έχουν οι ομοφυλόφιλοι με τους Εβραίους. Για διαβάστε το.

Σε δίκη οι Δ. Ζαφειρόπουλος και Κ. Πλεύρης μετά από μήνυση αντιρατσιστικών και ομοφυλοφιλικών οργανώσεων
Την περασμένη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε ότι με εισαγγελικό βούλευμα, ο εκδότης του Ελεύθερου Κόσμου Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και ο Κώστας Πλεύρης θα παραπεφθούν σε δίκη για ένα άρθρο του Κ. Πλεύρη που είχε δημοσιευθεί δύο χρόνια πριν και το οποίο αναφερόταν στους ομοφυλόφιλους.
 Ο γνωστός ιστορικός έγραφε τότε ότι θεωρούσε την ομοφυλοφιλία διαστροφή.
Αυτή η άποψη όμως, από ότι φαίνεται, ενόχλησε διάφορους "επαγγελματίες των δικαιωμάτων".
Τον γνωστό προστάτης κάθε είδους μειονότητας - παραγματικής ή φανταστικής - Παναγιώτη Δημητρα, αλλά και εκπροσώπους (που από ό,τι φαίνεται μάλιστα έχουν αναλάβει εργολαβικά αυτή την εκπροσώπηση - των ομοφυλοφίλων της χώρας μας όπως τον Γρηγόρη Βαλιανάτο, την εκπρόσωπο του Gay Pride (και μάρτυρα υπέρ των Εβραίων) Γκίλμπερτ, την εκπροσωπο των λεσβιών Βλάμη. Η ενόχλησή τους δε ήταν τόσο σφόδρα, που τους οδήγησε σε μήνυση κατά των Πλεύρη και Ζαφειρόπουλο.
 Έτσι οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στην δικαστική αίθουσα, κατηγορούμενοι για ... δυσφήμιση. Πρόκειται για μία πραγματικά αξιοπερίεργη απόφαση του υπεύθυνου εισαγγελέα, ο οποίος κρίνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι υπέστησαν δυσφήμιση από ένα κείμενο το οποίο έδινε την άποψη του συγγραφέα του, για μια κατάσταση σεξουαλικού προσανατολισμού η οποία συζητάτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Ίσως με αυτό το μήνυμα ήθελε να δείξει ότι καταλαβαίνει το πνεύμα του σχεδίου νόμου του νέου "αντιρατσιστικού νόμου" που παρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και η οποία απειλεί με φυλακίσεις όποιον αμφισβητεί την πολιτική ορθότητα. Μετά λοιπόν τους Εβραίους, τους τσιγγάνους έρχονται τώρα ως μηνυτές και οι ομοφυλόφιλοι. Προφανώς και αυτοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχει χώρος για οποιαδήποτε άποψη συμβαδίζει με την δική τους. Προφανώς το ίδιο πιστεύει και ο εισαγγελέας. Οπότε την λύση αναμένεται να δώσουν πάλι τα δικαστήρια.

Το πραγματικά ενδιαφέρον θα είναι να καταδικαστούν οι Κ. Πλεύρης και Δ. Ζαφειρόπουλος. Αφού τότε αφού θα απαγορεύεται - με δικαστικό προηγούμενο - να πει κανείς ότι σύμφωνα με τις απόψεις του η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή, θα μπορεί κανείς να ισχυριστεί το ίδιο και για άλλου είδους βίτσια.

elkosmos.gr