Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η Ελλάδα διώκει... τους φύλακές της! Ο πατριωτισμός... τιμωρείται!

Κι όμως, το είδαμε και αυτό! Η ελληνική Πολιτεία παραπέμπει σε δίκη τους υπερασπιστές της, κατόπιν έγκλησης των... υπονομευτών της!
 Συφγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου, δικάζονται στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιώς, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, κατόπιν σχετικής έγκλησης από τον Παναγιώτη Δημητρά, διώκτη των απανταχού Ελλήνων πατριωτών και εκπρόσωπο του γνωστού για τον υπονομευτικό και αντεθνικό ρόλο του, Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).
Οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι εκπαιδευμένοι για τα πολύ δύσκολα, κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Και αυτό, για τα συνθήματα που φώναξαν στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010, στην Αθήνα «ενοχλώντας» τότε την «προοδευτική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό Τύπο, που ενεργοποίησαν το σύστημα και τους διαφόρους «εργολάβους» του... Ο πατριωτισμός... τιμωρείται!
Ο γνωστός για τις εθνομηδενιστικές απόψεις του αλλά και για τις διώξεις κατά του «ΕΚ» και του εκδότη του Παναγιώτης Δημητράς, υπέβαλε λοιπόν παράσταση πολιτικής αγωγής, ώστε να εκπροσωπήσει τις «θιγόμενες» από τα συνθήματα «εθνικές» ομάδες που «προσβλήθηκαν» από τα συνθήματα αυτά (Τούρκοι, Σκοπιανοί και Αλβανοί). Και οι ελληνικές διωκτικές αρχές, συμπράττουν ανοικτά με έναν άνθρωπο, γνωστό υποστηρικτή και συμπαραστάτη οργανώσεων που επιβουλεύονται το διαμελισμό της χώρας (όπως το Ουράνιο Τόξο, αλλά και όλες τις παράνομες φιλοτουρκικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Θράκη-για τις τελευταίες δεν υπάρχουν εισαγγελείς...), αποδεικνύοντας ότι όλα έχουν πλέον ισοπεδωθεί σε αυτόν τον τόπο. Θα παρακολουθήσουμε τη «δίκη» με πολύ ενδιαφέρον, μιας και απομένει να δούμε πόσο «τιμωρείται» ο πατριωτισμός σε αυτή τη χώρα...