Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τα δειλά στρατιωτάκια της παγκοσμιοποίησης και νταβατζήδες ή σωματέμποροι των λαθρομεταναστών απειλούν τους φοιτητές και όχι μόνο.

Την ευθύνη για τον εμπρησμό στην Νομική Σχολή, την περασμένη Τετάρτη, ανέλαβε η οργάνωση "Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού-Πυρήνας αναρχικής δράσης", με επιστολή της σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Tα μέλη της οργάνωσης "Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού/ Πυρήνας αναρχικής δράσης" ανέλαβαν με προκήρυξή τους σε ιστοσελίδα, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε αίθουσα της Νομικής στα μέσα της εβδομάδας.
Να σηεμιωθεί πως απειλούν με νέες επιθέσεις, ακόμα και σε βάρος φοιτητών της σχολής.
Η προκήρυξη είναι πολύ μεγάλη, χωρίζεται σε τρία μέρη, στο τρίτο πλέον αναφέρουν την ονομασία τους, ενώ μεταξύ άλλων δηλώνουν πως επιτέθηκαν στην συγκεκριμένη σχολή επειδή από αυτήν βγαίνουν δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, ανακριτές και εισαγγελείς.
"Δεν πρόκειται για κάποια 'τυχαία επαγγέλματα' που απλά μας αφήνουν αδιάφορους (στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό) μπροστά στις επιλογές μας , αλλά για ρόλους και επιλογές που στέκονται καθαρά απέναντί μας. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η διαχωριστική γραμμή έχει χαραχτεί. Πετώντας απλά ανθρώπους στις φυλακές, ανακοινώνοντας έτσι για πλάκα ποινές φυλάκισης ή τιμωρώντας οποιονδήποτε απλά δε συμμορφώνεται μέσα στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας η δικαστική εξουσία έχει ξεκάθαρα εχθρικό ρόλο. Με βάση ένα ολόκληρο ποινικό δίκαιο δικαστικοί μετρούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε ποινές και τιμωρίες".

Προχωρούν μάλιστα ένα βήμα παραπάνω απειλώντας ευθέως τους φοιτητές της Νομικής επειδή είναι έτοιμοι να στελεχώσουν το δικαστικό Σώμα.
"Να γνωρίζετε μελλοντικοί υπηρέτες ότι είσαστε ένα βήμα πριν τη στοχοποίησή σας".

Όσο για τον τρόπο που έδρασαν, αναφέρουν:
"Τοποθετήσαμε στο εσωτερικό του αρκετούς εμπρηστικούς μηχανισμούς με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή καταστροφή. Κατασκευάσαμε τους μηχανισμούς με τέτοιο τρόπο ώστε την κρίσιμη ώρα να μην υπάρχουν φοιτητές μέσα στο κτίριο και βρεθούν σε άμεσο κίνδυνο".

Και συμπληρώνουν:
"Απευθύνουμε ξεκάθαρο εκβιασμό στη δημοκρατία, πως αν πάθει κάτι κάποιος απεργός πείνας (Υπατίας) δε θα διστάσουμε να χτυπήσουμε και άλλα κτήρια ή και πρόσωπα σύμβολα της".
Γίνεται επίσης αναφορά στην απεργία πείνας των προφυλακισμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συμπαράστασης στον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.

ΠΗΓΗ