Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αυτή την παιδεία θέλει η κ. Διαμαντοπούλου (Βilderberg) , να υπηρετή συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.

Φραστική επίθεση από ομάδα 30-35 φοιτητών του αναρχοαυτόνομου χώρου δέχθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι 250 φοιτητές της Νομικής την ώρα που έγραφαν το πρώτο μάθημα -Εμπορικό Δίκαιο- της εξεταστικής περιόδου.
«Σταματείστε φασιστάκια να γράφετε, πρέπει να συμπαρασταθούμε στους 300 μετανάστες» είπαν οι αναρχοαυτόνομοι φοιτητές για να πάρουν την εξής απάντηση από τη φοιτήτριαΤ.Μ.: "Εσείς είστε φασίστες που δεν μας αφήνετε να γράψουμε."
Όπως καταγγέλλει στο newsbomb.gr η φοιτήτρια της Νομικής Τ.Μ.:
 "Όταν τους απάντησα, μου επιτέθηκαν με χυδαίες ύβρεις, με αποκάλεσαν ρατσίστρια, φασιστάκι κ.λ.π. και με απείλησαν ότι δεν θα βγω ζωντανή από την αίθουσα!".
Και συνεχίζει: "Στη συνέχεια μία κοπέλα από την ομάδα τους, αφού έσπρωξε έναν έναν τους έξι καθηγητές που βρίσκονταν στο αμφιθέατρο, πήρε το γραπτό μου και το έκανε χίλια κομμάτια".
Η φοιτήτρια πριν απο λίγο με τη συνοδεία τεσσάρων καθηγητών κατάφερε να βγεί απο το κτίριο της σχολής.
Για αρκετή ώρα παρέμεινε στο γραφείο των καθηγητών και φοβόταν να αποχωρήσει, καθώς, όπως ισχυρίζεται, απειλούσαν τη ζωή της.
Οι φοιτητές της ... αντίπαλης ομάδας φοιτητών βρισκόντουσαν, όπως είπε στο newsbomb.gr, και στις δύο εισόδους του κτιρίου και έτσι δεν μπορούσε να φύγει.