Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων ήταν η κατάληψη των Προπυλαίων.

Δικαίωμα του κάθε πολίτη, Έλληνα και ξένου, να πιστεύει σʼ όποια θρησκεία θέλει. Υποχρέωση του ξένου, και πολύ περισσότερο του παράνομου, που βρίσκεται εδώ και τον ανέχεται η χώρα, να σέβεται το θρήσκευμα των γηγενών και να μην προκαλεί. Η σύναξη μουσουλμάνων μεταναστών που έγινε την περασμένη Τρίτη στα Προπύλαια, με το πρόσχημα να γιορτάσουν το Μπαϊράμι, ήταν μια προγραμματισμένη επίδειξη δύναμης! Ο χώρος των Προπυλαίων δεν επιλέχθηκε τυχαία ως σημείο συγκέντρωσης. Όπως επίσης και η πλατεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήθελαν οι συγκεντρωθέντες εκεί μουσουλμάνοι, που έχουν δημιουργήσει γκέτο, να κοντράρουν τους κατοίκους. Εμείς εδώ είμαστε και κάνουμε ό,τι θέλουμε.
Αν ο στόχος των οργανωτών (που είναι γνωστό από ποιες χώρες χρηματοδοτούνται και υποκινούνται) ήταν η προσευχή και να τιμήσουν τη θυσία του Αβραάμ, γιατί δεν προγραμμάτισαν μια ενιαία συγκέντρωση σʼ ένα γήπεδο, π.χ. της Νέας Σμύρνης, της Καλλιθέας ή κάποιο άλλο, όπου και πιο άνετη θα ήταν η πρόσβαση και πολύ περισσότερους θα χωρούσε... Ποιος ο λόγος που επέλεξαν τα Προπύλαια, όπου στην ουσία έκαναν κατάληψη; Ένας και μόνο. Να πάρει η εκδήλωση μεγάλη προβολή με φόντο τα Προπύλαια, να τους δει ο κόσμος που περνάει από την Πανεπιστημίου και να δείξουν τη δύναμή τους...

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος έδωσε άδεια να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το Μπαϊράμι τους στην καρδιά της Αθήνας, στα Προπύλαια που είναι γνωστά σʼ όλη τη γη; Ο Δήμος Αθηναίων, η Αστυνομία; Το υπουργείο Εσωτερικών γνώριζε; Η εικόνα που μεταδόθηκε εντός και εκτός Ελλάδας ήταν μιας Αθήνας που το ιστορικό της κέντρο είχε καταληφθεί από μουσουλμάνους που προσεύχονταν. Σε ποια άλλη χώρα θα επιτρεπόταν αυτό; Συνέβη ποτέ στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, δίπλα στον Πύργο του Άιφελ, στο Κολοσσαίο, στη Νέα Υόρκη; Μπορεί ο καθένας εδώ στην Ελλάδα να στήνει τη γιορτή του όπου γουστάρει; Και μη μας πει κανείς από κείνους τους ψευτοπροοδευτικούς ή τον κ. Καμίνη ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να είναι σεβαστά. Γιατί η απάντηση είναι ότι θερμοπαρακαλέσαμε, μέχρι και ο Πούτιν παρενέβη, για να μας δώσει ο αγαπητός φίλος μας κ. Ερντογάν άδεια να γίνει η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά.

Αυτό που έγινε στα Προπύλαια αποτελεί ένα νέο βήμα στους σχεδιασμούς εκείνων που κινούν τους μουσουλμάνους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας. Μετρούν αντιδράσεις και ανάλογα με τη βαρύτητά τους προχωρούν σε επόμενα βήματα. Μην ξεχνάμε την πρόβα τζενεράλε που έγινε με εκείνη την κατασκευασμένη ιστορία με το Κοράνι ενός μετανάστη που το έσκισε στην οδό Γερανίου ένας αστυνομικός όταν ζήτησε να του κάνει έλεγχο. Και πήγαν να κάψουν την Αθήνα. Και αφού πέτυχαν τον σκοπό τους, ξέχασαν και την απαίτησή τους να δικαστεί ο αστυνομικός. Η ίδια ιστορία επαναλήφθηκε προχθές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας. Μόνο που ο Παπουτσής δεν τσίμπησε...

Όλα αυτά, με αποκορύφωμα την πρόκληση στα Προπύλαια, θα πρέπει να προβληματίσουν και να ανησυχήσουν την κυβέρνηση και πρωτίστως τους αρμόδιους υπουργούς, Ραγκούση και Παπουτσή. Πριν βρεθούν προ εκπλήξεων. Και ας μην κλείνουν τα μάτια στο αυγό του φιδιού που κάποιοι εδώ στην Ελλάδα εκτρέφουν.

Του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

ΠΗΓΗ