Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οδεύουμε προς κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων…!

Η ημέρα σήμερα είναι μια ανάσα στο λήθαργο της νέας εποχής και στην συντονισμένη προσπάθεια απεθνοποίησης της ηρωικής Ελλάδος. Έτσι ξεκίνησε η σημερινή ημέρα έως που το κλίμα άλλαξε παρακολουθώντας την στρατιωτική παρέλαση των 10 λεπτών! Αυτό που είχαμε πει και όλοι αγανακτήσει, όταν ακούσαμε στις αρχές του έτους για μείωση των δαπανών με επιπτώσεις στις εθνικές επετείους και τις στρατιωτικές παρελάσεις το πέτυχαν στο μέγιστο βαθμό.
Κανένα μηχανοκίνητο όχημα δεν παρέλασε, κανένα πολεμικό αεροσκάφος δεν υπερίπταται για την μνήμη των μεγάλων ηρώων του έθνους και κανένα πολεμικό πλοίο δεν αγκυροβόλησε στον Θερμαϊκό κόλπο!
Ανθελληνικές κινήσεις πρόκληση για τις σήμερον ημέρες, οταν μεγάλα και ασύστολα κεφάλαια δαπανούνε για την ‘εξυπηρέτηση’ των παρανόμων μεταναστών, όταν με τα χρήματα του ορθοδόξου Έλληνα πολίτη, ανεγείρονται και συντηρούνται μουσουλμανικά τεμένη σε βοτανικό και Θράκη.
Η οικονομική κρίση χρησιμοποιήθηκε καίρια ώστε να πλήξει όλο το ελληνικό στράτευμα. Συρρίκνωσαν αρκετά τις ένοπλες δυνάμεις όχι μόνο ‘σήμερα’, αλλα και τα τελευταία έτη, με τις άνανδρες και εγκληματικές πολιτικές αποφάσεις.
Ο οποιοσδήποτε εντολοδόχος υπουργός αμύνης, έβαζε το λιθαράκι του για την κατάργηση των ενόπλων δυνάμεων. Μειώσεις εξοπλισμών, μείωση της στρατιωτικής θητείας, κατάργηση επιχειρησιακών μονάδων, κατάργηση στρατοπέδων, μείωση έως κατάργηση των ευθυνών στα ελληνικά σύνορα και άλλα πολλά!
Ο αόρατος και ασύμμετρος πόλεμος στις ένοπλες δυνάμεις μας, έχει κηρυχθεί εδώ και καιρό.
Έχουν διαβάσει πολύ καλά την ιστορία μας, αποφεύγοντας μια μετωπική αναμέτρηση. Γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες! Χρόνια πολλά και Ελληνικά!