Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Παρανομίες της κυβέρνησης σε υπόθεση αστυνομικού δελτίου! Αν μη τι άλλο θέλουν και ηλεκτρονικό φακέλωμα.

«Σουρωτήρι» η νομοθεσία από τον κάθε επιτήδειο!
Συνελήφθη εκ νέου ο Χιλιανός κακοποιός, ο προστατευόμενος του «συστήματος» και των Χρυσοχοΐδη & Οικονόμου και του «προοδευτικού» κατεστημένου, εν ονόματι Pedro Navarro και κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος. Στα τερματικά της ΕΛΑΣ ο παραπάνω κακοποιός δεν φαινόταν ως καταζητούμενος, αν και είναι φυγόδικος! Το «καθεστώς» ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι γουστάρει, ατιμώρητο!
Κάποιος κάτι είχε «κάνει» εκεί, φυσικά παράνομα, για άγνωστους λόγους (αλήθεια, σε τι «χρησιμεύει» και σε ποιους ο Navarro, εκτός των «αντιρατσιστών»;). Σημειωτέον ότι ο Χιλιανός κακοποιός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος τον περασμένο Απρίλιο και συνεπώς είναι φυγόδικος και θα έπρεπε να αναζητείται. Εδώ, έχουν παραβιαστεί πολλοί νόμοι.
Φαίνεται ότι τώρα όμως δεν μπορούσαν στην ΕΛΑΣ να κάνουν αλλιώς, δηλαδή να τον «κρύψουν» πάλι, καθώς ο Navarro συνελήφθη σε έλεγχο ρουτίνας, επειδή οπλοφορούσε, φέροντας πάνω του μαχαίρι με μεγάλη λάμα. Άλλωστε, παλιά του τέχνη κόσκινο… Κακοποιός είναι ο άνθρωπος.

Μεθοδεύσεις επί μεθοδεύσεων
Ο λόγος για τον κακοποιό, ο οποίος είχε καταγγείλει τον «ξυλοδαρμό» του στο ΑΤ Ακροπόλεως, μετά τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του 2009 στην Αθήνα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία. Στο ΑΤ, το «λουλούδι» που στην πατρίδα του, Χιλή, διώκεται για ανθρωποκτονία, είχε δημιουργήσει επεισόδιο στην προσπάθειά του να αποδράσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δαγκώνοντας μάλιστα το ένστολο προσωπικό. Όταν η απόπειρά του δεν πέτυχε, κατήγγειλε τους αστυνομικούς που ήταν τη στιγμή του επεισοδίου υπηρεσία, για ξυλοδαρμό.

Το αποτέλεσμα: μετά από μια απόπειρα να τον εμφανίσουν ως νεκρό με πιστοποιητικό θανάτου (αλήθεια, γιατί δεν διώχθηκε κανείς γι’ αυτό, αφού το θέμα γνωστοποιήθηκε από την «ΕΩ»;) στο οποίο εμφανιζόταν ως νεκρός και την επακόλουθη «επικοινωνιακή» εκμετάλλευση του συμβάντος από την τότε ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (για να περάσουν τα «αντιρατσιστικά» τους πιο εύκολα, δημιουργώντας κατάλληλο «κλίμα»), προφυλακίστηκαν ένστολοι. Παράλληλα, ο Χιλιανός, έφυγε σαν «κύριος» από το Γενικό Κρατικό όπου κρατείτο, παρά την περί του αντιθέτου εισαγγελική διαταγή. Κάποιοι ευθύνονται γι’ αυτό. Όμως, ποτέ δεν διώχτηκαν…

Υψηλή προστασία από τους «αντιρατσιστές» στον κακοποιό
Στο Γενικό Κρατικό, τον κακοποιό επισκέφθηκαν υψηλά ιστάμενοι, μεταξύ τους και ο επικεφαλής της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, στον Pedro Navarro χορηγήθηκε… πολιτικό άσυλο (!), ωσάν στη Χιλή να κυβερνά ακόμα ο… Πινοσέτ (και ο κακοποιός για άγνωστους λόγους, που εγείρουν ακόμα περισσότερες υποψίες, το αρνήθηκε)! Φυσικά, οι χειρισμοί της κυβέρνησης προκάλεσαν την οργή της κυβέρνησης της Χιλής (αλλά τι ξέρει από αυτά ο υπερτιμημένος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εδώ «εξισλάμισε» τον Μπαράκ Ομπάμα στην Βουλή). Η πρέσβειρα της λατινοαμερικανικής χώρας στην Αθήνα, εμφανώς ενοχλημένη με την «υψηλή» προστασία προς τον κακοποιό από την ελληνική κυβέρνηση, αφού «υπενθύμισε» ότι η δημοκρατία στη χώρα της έχει αποκατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια, ζήτησε να μην την ενοχλήσουν ξανά για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στον Χιλιανό κακοποιό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χορήγησε άδεια μικροπωλητή και… ανθρωπιστικό επίδομα! Τον πληρώνουμε κιόλας εμείς οι φορολογούμενοι, για να συνεχίσει το «κοινωφελές» έργο του! Φυσικά, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να «πνίξουν» την είδηση, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό. Όμως, απορίας άξιον είναι το πώς «διεγράφη» το όνομα του Χιλιανού από τα τερματικά της ΕΛΑΣ. Θα λογοδοτήσει άραγε κανείς γι’ αυτό;

Και το… κερασάκι στην τούρτα; Ο Χιλιανός πέρασε αυτόφωρο χθες και αφέθηκε ελεύθερος!!! Είναι δυνατόν κύριε Καστανίδη;

Νίκος Χιδίρογλου

ΠΗΓΗ