Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Όχι στο καρτοφακέλωμα, της Ελλάδος της καρδιάς του Σύμπαντος ! ΌΧΙ στην ηλεκτρονική δικτατορία και την Παγκόσμια διακυβέρνηση !

Δειλιάζουν πολλοί Χριστιανοί στο άκουσμα και μόνο των σχεδίων του μιαρού Σατάν περί «ρομποτοποίησης» του ανθρώπου και επιβολής μίας παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας. Ο φόβος τους κυριαρχεί και πολλοί εξ αυτών υποστηρίζουν πως αδυνατούν σ’ αυτά να αντιδράσουν. Η στάση αυτή δείχνει έλλειψη πίστης, απουσία δηλαδή εμπιστοσύνης στο Δημιουργό Θεό, σχολίαζε ασκητής του Παγγαίου Όρους. Ως άνθρωποι το παρακάναμε, προσθέτει. Ξεστρατίσαμε από το νόμο του Θεού και στρέψαμε συνειδητά το βλέμμα μας στη γη αντί στον ουρανό. Έτσι χάσαμε την ελπίδα και το θάρρος. Δειλιάζουμε. Καταντήσαμε μοιρολάτρες και συνθηκολογούμε με τις δυνάμεις του σκότους για να εξασφαλίσουμε δήθεν τον επιούσιο! Κουφαθήκαμε από τις σύγχρονες σειρήνες και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ακούσουμε το ελπιδοφόρα μηνύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού που ουδέποτε εγκατέλειψε τον κόσμο.
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον κόσμο ότι είμαι δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε ειδικά στη χώρα αυτή, που είναι η καρδιά του Σύμπαντος, να τη λερώσει ο Βελζεβούλ με τα τερτίπια του.
Τα ερπετά πάντα σηκώνουν το κεφάλι και δημιουργούν τριγμούς στον κοσμάκη. Όμως, δεν θα περάσει αυτό το καρτοφακέλωμα. Έχετε εμπιστοσύνη στον ουρανό. Θα τους ξεκληρίσω όλους αυτούς. Αμήν». Τι λέτε τώρα καλοί μου σύνδουλοι, θα δειλιάσετε; Μην δειλιάσεις καλέ μου αδελφέ, κράτησε ψηλά τον Ιησού για να είναι μαζί σου. Μην φοβάσαι. Έρχεται η πνευματική ανάκαμψη και η ανάκαμψη της οικονομίας.

Καλοί μου Χριστιανοί μην πτοείστε! Πείτε όχι στο φακέλωμα του Σατάν. Όχι στην ολιγαρχία που έχει βαλθεί εδώ και χρόνια να αλλάξει να σχέδια του ουρανού. Τη μεγάλη παγκόσμια κρίση είναι πλέον γνωστό ότι τη δημιούργησαν οι μεγιστάνες του χρήματος. Η κρίση αυτή αποτελεί μέρος ενός σατανικού σχεδίου, που αποσκοπεί στην δημιουργία μίας παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας. Είναι λυπηρό λοιπόν αυτό το φιάσκο. Είναι λυπηρό όλη η γη να διαπραγματεύεται με τα τερτίπια που εσκεμμένως δημιούργησαν τα μεγάλα σχέδια του Σατάν. Όμως, ο Κύριός μας δεν θα τους αφήσει να διπλώσουν τον άνθρωπο σε μία κόλλα χαρτί για δήθεν ευκολία. Φθάνει! Ο ουρανός δεν θα αφήσει να περάσει αυτή η Ιεραρχία. Γι’ αυτό να προσεύχεσθε για να πάρει τέλος αυτό το σχέδιο. Η ανάκαμψη έρχεται αλλά από τα χέρια του Θεού, όχι από το Σατάν.

Ντ. Μολ.
Μην αποθαρρύνεσθε από τα σχέδια που δημιουργήθηκαν ηθελημένα για να δουν πως θα αντιδράσετε. Ο ουρανός έχει μία μεγάλη και τεράστια δύναμη για να σαρώσει αυτά τα ανούσια παιχνίδια του Σατάν. Αυτός προσπαθεί να φέρει την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού με τα μασωνικά του σχέδια. Όμως, ξεχνά πως ο Δημιουργός δεν θα χαλάσει τον πλανήτη και τον κόσμο που δημιούργησε. Γι’ αυτό οι μεγάλες ιδέες των «έξυπνων» αυτών ανθρώπων θα πάνε στον αέρα. Η Εκκλησία έχει τώρα το λόγο. Ας προχωρήσει γενναία στη σταθερότητα. Ο Κύριος μαζί μας. Οι ταγοί της Εκκλησίας ας έχουν σηκωμένο το λάβαρο της πίστεως. Ο ουρανός θα είναι και πάλι γαλάζιος. Τα αστέρια φωτεινά για να λάμψουν στις καρδιές σας. Φως και για την ευημερία.

Σ. Λ.
Οι ειδήσεις που έρχονται από τον ουράνιο Πατέρα μας και Θεό είναι λυτρωτικές και ο κάθε εργολάβος της μηχανορραφίας αυτής, εννοώ το ηλεκτρονικό φακέλωμα για δήθεν ευκολία δεν θα περάσει. Είναι σχέδια του μιαρού Σατάν. Το μεγάλο αρχηγό μη το ξεχνάτε ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός τον έχει με αλυσίδες επάνω. Ο μικρός αυτός υπαρχηγός του δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ρήγμα ανάμεσα στον Κύριο και τον άνθρωπο. Λοιπόν οπλισθείτε με πίστη δεν πρόκειται να γίνει αυτό το φιάσκο. Η πίστη και η Ορθόδοξη Ελλάδα δεν θα μπουν στο παιχνίδι αυτό. Ο Κύριος με το μαστίγιο θα καθαρίσει τις σκέψεις αυτές. Ο ουράνιος θώκος περιμένει με λαχτάρα να δει πως οι πιστοί του θα αντιδράσουν και έτσι το παιχνίδι του Βελζεβούλ χάνεται για μυριάδες χρόνια.

Μεγ.
Είναι λογικό κάθε πιστός και κάθε άνθρωπος να θορυβείται από αυτά που διαδίδουν οι Κασσάνδρες και αλιγάτορες του χρήματος. Επιτήδειοι χρηματιστές δημιούργησαν από χρόνια αυτό το ρήγμα. Προσέξτε όμως, πρώτα έφεραν την οικονομία στο χείλος του γκρεμού, ενώ δεν είναι έτσι και τώρα μας ξεφουρνίζουν το φακέλωμα για δήθεν λυτρωμό. Όχι καλοί μου άνθρωποι ο Θεός δεν θα αφήσει το παιχνίδι του Σατάν να εξωραΐσει την πίστη του ουρανού. Μην φοβάστε ο Κύριος είναι κοντά και δεν θα τους αφήσει να χαλάσουν την πίστη και την ελπίδα. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι δοκίμιο, είναι πείραμα και το πλασάρουν για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Εσθήρ
Καλοί μου σύνδουλοι όλης της γης κίτρινοι, άσπροι μελαψοί, η καταχνιά που κύκλωσε τον πλανήτη βέβαια σας φαίνεται παράξενη. Απορείτε και αναρωτιέστε πως προκλήθηκε αφού ο Θεός είναι πάντα μαζί με τον κόσμο που δημιούργησε. Όμως, μην ξεχνάτε πως το παρακάνατε και δεν συμμορφώνεστε με τις τόσες σοφίες που σας πλούτισε. Εσείς τις πήρατε και τις χρησιμοποιείτε για το χάλασμα της ομορφιάς του τριαδικού Θεού. Αλλάξτε ρότα! Και τότε θα δείτε πως ο ουρανός θα τσακίσει αυτή την ασχήμια που ξεπροβάλλουν διάφοροι κύκλοι του χρήματος και της σατανικής κυριαρχίας. Ε! όχι, ο Θεός δεν θα τους αφήσει ο Παράκλητος μαζί σας.

Λορ.
Αρχίστε σεις οι ταγοί της Εκκλησίας να καθοδηγείτε τους ανθρώπους. Αναφερθείτε στο γιατί ο Θεός θυσίασε στον Σταυρό τον μονογενή Υιό Του, τον Ιησού Χριστό και Σωτήρα μας. Βροντοφωνάξτε την αλήθεια, τονίζοντας πως αυτό το έπραξε για να μας μάθει πως μόνο με την ταπείνωση και την εγκράτεια των επιθυμιών θα έχουμε μία ξεχωριστή θέση στον ουράνιο θώκο. Τέρμα λοιπόν στα ανώμαλα μυαλά! Εμπρός μην σας εξαπατά ο Βελζεβούλ. Μη λησμονείτε πως είναι ένα κομμάτι του Θεού που επαναστάτησε. Αλλά και με τον τρόπο αυτό δηλαδή με το να του επιτρέπει ο Κύριος να φέρνει τους πειρασμούς ο Θεός αποβλέπει στο να γινόμαστε εμείς καλύτεροι. Μη λοιπόν θορυβείστε. Η δοκιμασία αυτή που τα τελευταία χρόνια μαστίζει τον άνθρωπο θα περάσει. Και θα πάρετε το Α με τόνο, όσοι μείνετε ακλόνητοι στην πίστη.

Λορ.
Αξίζουν θαυμασμού οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια. Γι’ αυτό αγωνισθείτε για να μην χάσετε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Σας θέλει δυναμικούς. Μην αποθαρρύνεσθε! Και μην λησμονείτε πως Αυτός είναι το Α και το Ω. Αυτός σας ακολουθεί. Μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια όταν κάτι θέλει να σας βάλει ο Βελζεβούλ στο μυαλό σας. Να επικαλείστε τον Χριστό να είναι πάντα μαζί σας και να είστε βέβαιοι πως δεν θα χάσετε ποτέ. Μην κάνετε βήμα χωρίς να επικαλείστε τον Χριστό για να είναι δίπλα σας. Το νέφος γρήγορα θα διαλυθεί! Σύντομα θα ανοίξουν τα αυτιά τους οι επιτήδειοι για να αφουγκραστούν την οργή του Κυρίου. Αλλοίμονό τους. Θα φανερωθούν τα στραβά κατορθώματα του μιαρού Σατάν. Και τότε τα αστέρια θα λάμψουν. Ο Κύριος μαζί σας.

Σόλων Κ.
Με άπειρη αγάπη αναφέρουμε προς τους ανθρώπους που αυτά τα τελευταία χρόνια παιδεύονται και μολύνονται από τους επιτήδειους σωτήρες του πλανήτη που πλασάρουν διάφορες δοξασίες στοχεύοντας να αλλοιώσουν την τριαδική αλήθεια. Ε! όχι καλοί μου δεν θα περάσει το σχέδιο αυτό του Σατάν. Ο Χριστός είναι επί ποδός με τους αγγέλους και τους μάρτυρες που αγίασαν. Και αγίασαν γιατί θυσιάστηκαν για τον Χριστό. Υφαίνετε λοιπόν το υφάδι στη ζωή αυτή με την αγάπη και την ταπείνωση. Και διώξτε μία για πάντα το Σατάν που τα χρόνια αυτά σας εξευτέλισε απομακρύνοντάς σας από τα λυτρωτικά μονοπάτια της Ορθοδοξίας μας!

Σίμων
Μετά από την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη. Καλοί μου σύνδουλοι μην πλανάσθε από τους ανθρώπους που μέλημά τους είναι να φτιάξουν μία σατανική εξουσία. Ε! όχι. Ο Κύριος μέχρι εδώ το επέτρεψε για να σας δοκιμάσει. Όμως, τώρα μπαίνει στη ζωή σας κυριαρχικά, δυναμικά για να σας κρατήσει τα χαλινάρια. Αλλοίμονο σ’ αυτούς τους επιστήμονες που πληρώθηκαν αδρά για να βρουν τη φόρμουλα αυτή. Ο άνθρωπος που είναι άπληστος αλλά και άπονος θα λάβει τη ρομφαία. Γι’ αυτό όσο μπορείτε αγωνισθείτε και να γυρίζετε και το άλλο μάγουλο για ράπισμα όταν σας ταπεινώσουν. Η ταπείνωση φέρνει τον Παράδεισο. Το καράβι έρχεται γεμάτο με πνευματικά δώρα. Ο Κύριος θα μοιράσει στους αγωνιζόμενους χαρίσματα πολλά.

Αλ. Φαντ.
Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010