Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

"Αντισημιτισμός" ... ακόμα μία Εβραϊκή εφεύρεση για την προώθηση κι εδραίωση των συμφερόντων τους.

Είσαι εμπόδιο στα σχέδια;;; Λες πολλά;;; ... είσαι "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ" κι άντε γεια!
Ο ΙΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥ-CIAς έτσι νομιμοποίησε την δήθεν "αριστερή" δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Έγραψαν οι πράκτορες της CIA και της MOSSAD ότι ήταν λογικό να πεθάνει με 17 σφαίρες επειδή ανέβαζε άρθρα για τους Εβραίους, πήρε το μέρος των Βατοπεδινών και ήταν φίλος του Κεντέρη που είχε ντοπαριστεί .
Βλέπετε οι Αμερικάνοι super-heroes των Ολυμπιακών "ΔΕΝ" ντοπάρονται και το ότι μία μέρα πριν την έναρξη στοχοποιήθηκαν από τους Αμερικάνους της IAΑF ΜΟΝΟ οι δύο Έλληνες αθλητές ήταν απλά μία ακόμα "σύμπτωση" . Εμείς φυσικά "δεν καταλάβαμε" ότι όλα έγιναν για να πιάσουν τόπο οι χορηγίες εκατομμυρίων δολαρίων των πολεθνικών στους Αμερικάνους ντοπαρισμένους αθλητές.
Σύμμαχοι των Αμερικανών σ'αυτό το ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι ντόπινγκ-χορηγιών ήταν κλασικά οι πανάθλιοι γενίτσαροι των "Ελληνικών" ΜΜΕ που προέβαλαν το σκάνδαλο με απίστευτο πάθος προκειμένου να ευνοήσουν τα πραγματικά αφεντικά τους από τις ΗΠΑ και να πληγώσουν και την κυβέρνηση Καραμανλή που τόσο "συμπαθούσαν" οι Αμερικάνοι.
Είναι κακό πράγμα να είσαι αντισημίτης όταν όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται από σημίτες, σιωνιστές, μασόνους και υπαλλήλους αυτών.
Συνέχεια .macedonia-greece