Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τι κάρτα, τι μασωνική φακέλωση; Ε! όχι η Βελζεβουλική αυτή Ιεραρχία δεν θα περάσει!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΡΤΟΦΑΚΕΛΩΜΑ
Σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου η παρούσα κυβέρνηση σχεδιάζει, μέσα στο πλαίσιο, όπως υποστηρίζει, της Συνθήκης του Σένγκεν, να δημιουργήσει μία νέα ταυτότητα για κάθε Έλληνα Πολίτη. Την ονοματίζει «έξυπνη Κάρτα του Πολίτη», στην οποία θα εμπεριέχονται ηλεκτρονικά (σε ειδικό τσιπ) όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου! Σ’ αυτήν θα ενσωματωθούν σε πρώτη φάση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία! Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών...
Το όλο εγχείρημα στην αρχική του μορφή παρουσιάζεται πως δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στην απονομή της δικαιοσύνης στην ελληνική κοινωνία, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, στην εν γένει άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Πίσω όμως, από όλη αυτή την πρωτοβουλία που δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη υποκρύπτεται η προσπάθεια γνωστών πλέον κύκλων της ανομίας, που είθισται να δρουν στο παρασκήνιο και το σκοτάδι, όπως η λέσχη Μπίλντεμπερκ, η μασωνία, το γνωστό λόμπι των ανόμων να ελέγξουν απόλυτα τον πλούτο της γης, μέσω της επιβολής μίας ηλεκτρονικής δικτατορίας. Άλλωστε, ένας εκ των ηγετικών μορφών των κύκλων αυτών ο γνωστός δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Nick Rockefeller επιχειρώντας να προσεταιριστεί τον εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτη του Hollywood Aaron Russo, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004 και να τον εντάξει στα σχέδιά του, προφανώς λόγω της ιδιότητάς του, του αποκάλυψε πληροφορίες σχετικές με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογένειάς του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια ενός συγκεκριμένου κύκλου ανομίας για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

Συγκεκριμένα σε μία αποκαλυπτική ιστορική συνέντευξη του που έδωσε λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007 στο δημοσιογράφο Alex Jones αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί! (βλ. συνέντευξη του http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/9_11.html).

Θα ρωτήσετε πως είναι δυνατόν μία απλή κάρτα του πολίτη να αποτελεί την αφετηρία και το θεμέλιο λίθο της εγκαθίδρυσης μίας ηλεκτρονικής παγκόσμιας δικτατορίας; Θα ρωτήσετε ακόμη γιατί επιλέχθηκε η Ελλάς, ως χώρα που θα εφαρμοστεί πειραματικά το όλο εγχείρημα;

Μικρή ιστορική αναδρομή
Επιχειρώντας μία μικρή ιστορική αναδρομή των εμπνευστών της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης θα αναφερθούμε στην επίσκεψη των επικεφαλής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εβραίων που δέχθηκε στις αρχές του 1986 ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η επίσκεψη αποσκοπούσε στη διατύπωση δυό βασικών αιτημάτων τους προς την ελληνική κυβέρνηση.
 Το πρώτο αφορούσε την ανέγερση μνημείου στη Θεσσαλονίκη για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα ενώ το δεύτερο είχε να κάνει με την απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες! Σχολιάζοντας την επίσκεψη αυτή ο τότε πρωθυπουργός αρκέστηκε να πει: «Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα για την Ελλάδα»! Η στάση του συνέβαλε στο να αλλάξει λίγους μόνο μήνες μετά την επίσκεψη ολάκερη η πολιτική των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, (Βλ. τουρκικές απειλές-μερική επιστράτευση κ.ο.κ. 1987).

Λίγα χρόνια μετά σε μία «πολιτική εκδίκηση» ο Ανδρέας Παπανδρέου μέσα από το Κοινοβούλιο ήταν αυτός που εμπόδισε τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να υλοποιήσει το αίτημα των επικεφαλής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εβραίων και να απαλείψει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες! Τον Απρίλιο του 1996 στην πρώτη επίσκεψη του νεοεκλεγέντα πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στις ΗΠΑ περιλαμβάνεται και συνάντηση με τους χρηματιστές και μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας Εβραίους, που κρύβονται πίσω από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων (ΠΣΕ), στην οποία και πάλι διατυπώνονται τα ίδια αιτήματα, χωρίς φυσικά να γίνονται γνωστά τα οικονομικά και πολιτικά ανταλλάγματα. (βλ. εφ. Χώρα Ιούνιος 2000 Δελτ. Τύπου του Π.Σ.Ε.)!
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σύμφωνα με το δελτίο τύπου αποδέχθηκε τα αιτήματα υποσχόμενος πως θα τα υλοποιήσει. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κινεί διαδικασίες άμεσης ανεγέρσεως του μνημείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εγκαινιάζεται πριν το 2000, ενώ εντελώς ξαφνικά και μετά τη «φερόμενη» αλλά αμφισβητούμενη εκλογική του νίκη τον Απρίλιο του 2000 θέτει μέσω του Εξωκοινοβουλευτικού τότε υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλου επιτακτικά το θέμα της απάλειψης του θρησκεύματος!

Αγνοώντας τα τρία εκατομμύρια των διαφωνούντων και την ηγεσία της Εκκλησίας υλοποιεί το αίτημα του Π.Σ.Ε. με υπουργική απόφαση!!!

Κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κων. Σημίτη δεν ήταν διόλου τυχαίο ότι στην Ελλάδα εισέρρευσαν πρωτοφανή κεφάλαια μέσω του χρηματιστηρίου ενώ πακτωλός χρημάτων δημιούργησαν την ψευδαίσθηση μίας πλούσιας χώρας στην οποία έρρεε άφθονο χρήμα!!! Και μία σειρά άλλων γεγονότων που σημάδεψαν εκείνη την χρονική περίοδο το μέλλον της Ελλάδας και την παρουσία της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις ανωτέρω παρατηρήσεις μας. Όλοι θυμόμαστε λ.χ. τα ενοχλητικά τηλέφωνα των τραπεζών στα σπίτια μας και τις τραπεζικές ικεσίες για χορήγηση δανείων. Όλοι θυμόμαστε τις πιέσεις των τραπεζών να προμηθευτούμε πιστωτικές κάρτες κ.ο.κ.

Ο κοινός νους αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό το σκηνικό συνέβαλε στην εξοικείωση, αφενός μεν, με τις κάρτες και τα τσιπάκια που αυτές φέρουν και αφετέρου στην ραγδαία στροφή του κάθε Έλληνα προς το χρήμα, το εύκολο κέρδος και εν γένει την οικονομία! Στροφή που προκάλεσε γεωμετρική ενίσχυση της ανηθικότητας και της διαφθοράς στην ευλογημένη χώρα μας σε όλα γενικά τα επίπεδα. Μήπως όμως ,και η προφανής αδυναμία του Έλληνα να συνειδητοποιήσει τις παγίδες που έκρυβε αυτή η ηθική διαστροφή αποτελούσε μέρος του όλου σχεδίου η πειράματος; Το χέρι του έντιμου ιστορικού θα το αναδείξει στο μέλλον...

Γιατί, καλοί μου άνθρωποι αυτή ακριβώς την διαφθορά και τη σήψη επικαλούνται σήμερα οι κυβερνώντες μας προκειμένου να επιβάλλουν για λογαριασμό των ανόμων κύκλων που ανωτέρω περιγράψαμε την ηλεκτρονική δικτατορία. Να υλοποιήσουν δηλαδή το σχέδιο της λέσχης Μπίλντεμπερκ και των παρομοίων μ’ αυτήν ανόμων λεσχών, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχουν και επιφανείς Έλληνες δημόσιοι λειτουργοί, μεγιστάνες του χρήματος και δημοσιογράφοι.

Στο όνομα της διαφάνειας θα επιβάλλουν ένα φακέλωμα, παρόμοιο του οποίου δεν γνώρισε ολάκερη η ανθρωπότητα. Ζήλεψε βλέπετε ο Βελζεβούλ το γεγονός ότι ο Δημιουργός τριαδικός Θεός γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα πάντα και θέλει να πράξει κάτι παρόμοιο. Η διαφορά είναι πως ο Θεός με τον τρόπο αυτό επιδιώκει τη σωτηρία του ανθρώπου ενώ ο Βελζεβούλ την καταστροφή του.

Συναλλαγές μόνο με την κάρτα
Η κάρτα λοιπόν του πολίτη που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα παραληφθεί υποχρεωτικά από όλους τους Έλληνες μέσα στο 2011 θα καταγράφει όλες τις συναλλαγές του πολίτη. Ας τα δούμε όμως ένα προς ένα:

1. Θα περιλαμβάνει τον γνωστό αριθμό μητρώου υγείας ΑΜΚΑ. Μέσω αυτού θα καταγράφονται οι ιατρικές εξετάσεις, τα χορηγούμενα φάρμακα, οι ιατρικές επισκέψεις, η νοσοκομειακή περίθαλψη... Ένα πλήρες δηλαδή, ιστορικό ιατρικό του κάθε πολίτη. Αυτό θα μας πουν είναι καλό γιατί έτσι αντιμετωπίζεται η διαφθορά, ιδιαιτέρως των ιατρών και των φαρμακευτικών εταιριών σε βάρος της Πολιτείας.
Καλό είναι αυτό, θα αναφωνήσουμε. Είναι καιρός να μπει μία τάξη στην ασυδοσία θα υποστηρίξει κάποιος καλοπροαίρετος. Και μάλιστα, εάν βρε αδελφέ κάποιος πάθει ένα ατύχημα θα μπορεί ένας γιατρός άμεσα να διαπιστώσει μέσω της κάρτας από τι πάσχει και να του χορηγήσει τη σωστή συνταγή. Όλα αυτά θα τα προπαγανδίσουν η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ προκειμένου να υποστηρίξουν την αναγκαιότητα της απόφασής της.

Τι όμως κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη διαδικασία; Τι δηλαδή θα μας αποκρύψουν; Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως η συγκέντρωση σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή όλων αυτών των προσωπικών δεδομένων μας σε χέρια που αποδεδειγμένα είναι βουτηγμένα στη διαφθορά και στη σήψη που μπορεί να οδηγήσει.
Συγκεκριμένα ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να υπολογιστεί πόσο κοστίζει για τους ασφαλιστικούς φορείς ο κάθε πολίτης και με βάσει αυτό να μπουν κάθε λογής απαγορευτικά όρια. Έτσι, αν κάποιος ασφαλισμένος ξεπεράσει το όριο μελλοντικά δύναται να εκληφθεί ασύμφορος για τον ασφαλιστικό φορέα και να διαγράφεται... Επιπλέον, όμως, η ηλεκτρονική επεξεργασία τέτοιου είδους προσωπικών δεδομένων θα μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία ενός ιδιότυπου σύγχρονου Καιάδα, μέσα στον οποίο θα ρίπτονται όλοι οι ανήμποροι ασθενείς και δη οι γέροντες.
Το πως θα το περιγράψουμε με το δεύτερο στάδιο της ηλεκτρονικής κάρτας, όταν δηλαδή αυτή εξελιχθεί σε εμφυτευμένο στο σώμα μας τσιπάκι.
Επίσης, με δεδομένο τα ανωτέρω φανταστείτε εάν το παιδί σας, το οποίο πέρασε μία βαριάς μορφής ασθένεια και θεραπεύτηκε θα μπορεί να βρει δουλειά. Ποιός επιχειρηματίας θα διακινδύνευε να πάρει στη δούλεψή του έναν νεαρό που έπασχε λ.χ. από τη νόσο της επιληψίας η παρουσίασε μία καρδιοπάθεια;

2. Η κάρτα του πολίτη θα περιλαμβάνει και το ΑΦΜ. Εφεξής οι κάθε λογής οικονομικές συναλλαγές μας μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας θα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή (ON LINE) με τις Εφορίες από το 2011. Δηλαδή, στην ηλεκτρονική κάρτα θα καταγράφεται αντί της γνωστής αποδείξεως η οιανδήποτε καθημερινή αγορά μέσω ειδικού μηχανήματος που θα προμηθευτούν όλες οι εταιρίες, αντίστοιχο μ’ αυτό των πιστωτικών καρτών! Δια του τρόπου αυτού θα καταγράφονται οι δαπάνες-έξοδα του πολίτη γεγονός που θα συμβάλει στην πάταξη της φοροδιαφυγής... Ως Χριστιανοί και πιστοί στο γράμμα του Ευαγγελίου θα αναφωνήσουμε πως καλό είναι αυτό, αφού θα μπει μία τάξη. Άλλωστε ο Χριστιανός οφείλει να είναι διαφανής σαν το γυαλί. Δεν είναι όμως, μόνο αυτή η πλευρά του ζητήματος την οποία ήδη ο πρωθυπουργός και οι θιασώτες του εγχειρήματος προπαγανδίζουν. Υπάρχει και μία άλλη πλευρά που μας αποκρύπτουν. Ποιά είναι αυτή;

Ανά πάσα στιγμή η ολιγαρχία του χρήματος, η οποία προκαλεί τεχνηέντως την ανεργία στο όνομα της αύξησης του κέρδους της και της ευημερίας των αριθμών της θα μπορεί να γνωρίζει επακριβώς την ποσότητα κατανάλωσης για παράδειγμα ψωμιού στη Θεσσαλονίκη ημερησίως με το πάτημα ενός μόνου κουμπιού. Ως εκ τούτου η πληροφορία αυτή δύναται να προκαλέσει έλεγχο της αγοράς του ψωμιού με την παρέμβαση πολυεθνικών εταιριών καρτέλ... που θα ρίξουν λ.χ. την τιμή του ψωμιού προσωρινά για να κλείσουν τα αρτοποιεία και εν συνέχεια να καπηλευτούν ως μονοπώλιο το ψωμί, ανεβάζοντας τις τιμές του... στο όνομα δήθεν του ανταγωνισμού. Κατ’ αντιστοιχία αυτό θα προκαλέσει ένα απόλυτο έλεγχο του πλούτου σε πρώτη φάση με κάθε συνέπεια...

Κατά τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε και τα υπόλοιπα δεδομένα της ηλεκτρονικής κάρτας, όπως το διαβατήριο, η ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης, η κάρτα διοδίων κ.ο.κ.

Η δεύτερη φάση της κάρτας,το σφράγισμα και το τσιπάκι!
Μετά την πάροδο ορισμένου χρόνου, είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση η παρούσα η μία μελλοντική ανεξαρτήτου πολιτικής φιλοσοφίας και χρώματος θα ζητήσει λόγω των επιπτώσεων απώλειας της κάρτας και του κινδύνου κλοπής της να εμφυτευθεί στο δεξί χέρι η στο μέτωπο. Αυτό άλλωστε έχει ήδη γίνει εκτός από τα ζώα (αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες και σκύλοι) σε πειραματικό στάδιο στους Αμερικανούς ασθενείς που πάσχουν από Αλτσχάϊμερ καθώς και σε ορισμένους νεαρούς ανηλίκους φυλακισμένους σε φυλακές της Μ. Βρετανίας. Στους Αμερικανούς εμφυτεύθηκε το τσιπάκι προκειμένου να εντοπίζονται από δορυφόρο, όταν αυτοί χάνονται. Στους νεαρούς εμφυτεύθηκε το τσιπάκι για να παρακολουθείται η ψυχοσύνθεσή τους και η συμπεριφορά τους!!! Υπάρχουν βέβαια και Αμερικανοί οι οποίοι συνειδητά επιλέγουν να τοποθετούν τσιπάκι στα νεογέννητα παιδιά τους για να μπορούν να τα εντοπίζουν αγνοώντας τους κινδύνους που μία τέτοια πράξη τους εγκυμονεί για την υγεία και την ελευθερία τους.

Το τσιπάκι αυτό, το οποίο ήδη έχει δημιουργηθεί σε μεγάλες ποσότητες εμπεριέχει μπαταρία λιθίου και έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως πομπός και δέκτης. Μετά το στάδιο της εμφύτευσης στο ανθρώπινο σώμα θα ακολουθήσει η κατάργηση του χρήματος, στη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα. Στο τσιπάκι αυτό ηλεκτρονικά θα καταγράφεται επιπλέον ο μισθός, οι καταθέσεις και όλα τα άλλα που ήδη προαναφέραμε. Θα αρκεί λοιπόν το άγγιγμα της παλάμης μας σε ειδικό μηχάνημα για να πιστωθεί η να χρεωθεί ο λογαριασμός μας για να αγοράσουμε η να πουλήσουμε.

Ποιός είναι ο κίνδυνος; Μα στη διαχείριση από κέντρα ανόμων των πληροφοριών αυτών και των αύστηρά προσωπικών δεδομένων. Διαχείριση της ζωής και του θανάτου από τα όργανα του Βελζεβούλ. Μέσω δέσμης δηλαδή συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που δύναται να δημιουργηθούν σε ορισμένη ομάδα ανθρώπων λ.χ. στους συνταξιούχους άνω των 75 θα μπορούν τα κέντρα αυτά να προκαλέσουν θανατηφόρα εγκεφαλικά η ανακοπές καρδιάς και να απαλλάξουν «φυσιολογικά» την Ελλάδα από το οικονομικό βάρος μίας ομάδας ανθρώπων, δηλαδή τους συνταξιούχους που δεν παράγει πλέον το αναμενόμενο για τους μεγιστάνες του χρήματος έργο παραγωγής. Μέσω άλλης δέσμης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θα μπορούσαν να ελέγξουν τις γεννήσεις καταστρέφοντας ολοσχερώς ωάρια η σπερματοζωάρια. Θα νομίζετε ορισμένοι ότι αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας του γράφοντος και δεν μπορούν να γίνουν. Μα ήδη γίνονται θα σας απαντήσω. Μιλήστε συνεχώς με το κινητό σας τηλέφωνο ακουμπώντας το στο αυτί σας για μία ώρα και θα δείτε ιδίοις όμμασι τις επιπτώσεις!

Επιπλέον η παγκόσμια διακυβέρνηση υπέρμαχος της οποίας είναι ο νυν πρωθυπουργός μας θα μπορεί να γνωρίζει επακριβώς ακόμη και να καθορίζει ηλεκτρονικά το χρήμα που διακινείται λ. χ. στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη η στο Βόλο. Θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ελέγξει την παραγωγή και τον πλούτο της γης και να επιφέρει τη χειρότερη μορφής δουλεία στην ανθρωπότητα. Ήδη σε πειραματικό στάδιο το πράττει ελέγχοντας πλήρως την κτηνοτροφία. Τα τσιπάκια ήδη έχουν εμφυτευθεί στις αγελάδες και καταγράφουν καθημερινά πέραν της ηλικίας του και την απόδοση του ζώου σε παραγωγή γάλατος καθώς και την ημερήσια δαπάνη του. Ως εκ τούτου με ένα μικρό υπολογισμό στο τέλος του χρόνου εξετάζεται αν η παρουσία του στην κτηνοτροφική μονάδα είναι κερδοφόρα η ζημιογόνα και λαμβάνεται η θανάτωσή του και η πώλησή του στην αγορά ως κρέας η η συνέχιση της ζωής του. Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και για τον άνθρωπο.

Πότε θα γίνουν αυτά;
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στόχος ήταν να ψηφιστεί μέσα στο περασμένο καλοκαίρι αυτή η «έξυπνη κάρτα» και να ενεργοποιηθεί το 2011, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοσθεί νωρίτερα στους μετανάστες, καθώς υπάρχει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία!!! Ήδη ο πρωθυπουργός μας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ υποστήριξε πως θα υλοποιήσει την απόφαση αυτή με οιανδήποτε πολιτικό κόστος! Το ίδιο επανέλαβε και στη Θεσσαλονίκη στην καθιερωμένη συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως!!! Θα μείνουμε λοιπόν αδρανείς; Θα πουλήσουμε την ελευθερία μας και θα παραχωρήσουμε συνειδητά στον Βελζεβούλ το θησαυρό που λέγεται αυτεξούσιο και μας έδωσε ο τριαδικός Θεός επιβεβαιώνοντας τα όσα αναγράφει η Αποκάλυψη;

Καλοί μου σύνδουλοι όλου του κόσμου τούτου. Ο Βελζεβούλ θέλει να κυριαρχήσει στις καρδιές των πιστών ανθρώπων βάρβαρα και αδυσώπητα. Όμως, εμείς ως Χριστιανοί γνωρίζουμε καλώς ότι ο τριαδικός και μόνος αληθινός Θεός είναι πάνω από όλα. Τον άφησε λοιπόν να δει μέχρι που θα φθάσει. Και τώρα στην χώρα αυτή, την Ελλάδα που ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός την έχει διαφυλάξει από πολλά τερτίπια του Σατάν να είστε απολύτως βέβαιοι πως θα επέμβει και θα μαστιγώσει τις αθλιότητες της ηλεκτρονικής φακέλωσης.

 Άλλωστε, το τι κάνουμε ανά πάσα στιγμή, το τι σκεφτόμαστε και πως λειτουργούμε το γνωρίζει αποκλειστικά μόνο ο Κύριός μας, ως Δημιουργός Θεός. Αποτελεί προνόμιο του Θεού θα λέγαμε πιο απλά. Όταν λοιπόν πάμε επάνω στην ουράνια κατοικία τότε θα δούμε πως ο Κύριος ξέρει όλα τα τρέχοντα των ανθρώπων. Προσέξτε λοιπόν και μην παρασύρεστε ότι θα έχετε την κάρτα και όλα θα σας πάνε καλά. Προσέξτε μην αμφισβητήσετε το δικαίωμα του Θεού να ελέγχει το δημιούργημά Του. Προσέξτε μη πουλήσετε την ελευθερία σας και την ψυχή σας στα όργανα του σκότους. Ο άνθρωπος, όπως μας είπε ο Χριστός κατά τον πρώτο πειρασμό του δεν τρέφεται μόνο με άρτο...

Προσέξτε μην είστε αμελείς και πάρετε αυτά που θα σας πλασάρουν για δήθεν ευκολία. Όχι, ο ουρανός λέει ΟΧΙ. Η Ελλάς δεν θα είναι το πειραματόζωο των Σατανιστών. Αντισταθείτε σταθερά. Οι ταγοί της Εκκλησίας αλλά και οι θνητοί πολίτες αντισταθείτε. Ο πόλεμος θα είναι μεγάλος και μη τους ακούτε μεταφέρουν λόγια του Σατάν.

Ο Θεός έστειλε χιλιάδες αγγέλων στον πλανήτη για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Ο Παράκλητος κοντά σας. Να γνωρίζετε πως ο Κύριος δεν θα αφήσει να γίνει αυτό.

Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010

http://www.orthodoxia.gr/