Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνοτουρκική συμμαχία για τη μείωση των εξοπλισμών.Το θέατρο του παραλόγου. Για αφελείς και καλοθελητές!

Στελέχη του ελληνικού και του τουρκικού κόμματος θα παραστούν σε διήμερες εκδηλώσεις σε Αδριανούπολη και Κομοτηνή
Κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων των κομμάτων του Συνασπισμού και του ODP Τουρκίας για την ισόρροπη μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών σε Ελλάδα και Τουρκία ξεκινά σήμερα με επικεφαλείς τους προέδρους των δύο κομμάτων. Σήμερα αντιπροσωπεία με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του κόμματος ODP Τουρκίας ALPER TAS θα συναντηθούν πάνω στη γέφυρα του Έβρου στους Κήπους και θα γίνει κοινή συνέντευξη τύπου
 Alter Tas – Αλέξη Τσίπρα με θέμα «Ισόρροπη μείωση των εξοπλισμών Ελλάδας – Τουρκίας συμβολή στην οικονομική κρίση». Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Αδριανούπολη (EDIRNE).
Στις 19:30 ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα αναχωρήσει για Αθήνα.
Αύριο στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί υποδοχή του προέδρου του ODP Τουρκίας στην Ελλάδα από τον γραμματέα του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα και στις 11:00 π.μ. ξενάγηση στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο πρόεδρος του ODP και αντιπροσωπεία του ΣΥΝ θα συναντηθεί με τον σύλλογο επιστημόνων μειονότητας. Στις 18:00 μ.μ. θα γίνει επίσκεψη στο Επαγγελματικο-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και συνάντηση με τη Δ/ση. Στις 20:30 μ.μ. θα χαιρετήσει στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΝ που οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας έχουν θέμα τη μείωση των εξοπλισμών.
 
ΠΗΓΗ