Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αχμαντινετζάντ ξεσκεπάζει τον σιωνισμό και την 11η Σεπτεμβρίου !

HΠΑ: Οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ, και άλλων δυτικών χωρών, αποχώρησαν από την αίθουσα, όταν ο πρόεδρος του Ιράν, που μιλούσε, έκανε λόγο για "αμερικανική συνωμοσία" στις επιθέσεις, στις 11/9
Οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών αποχώρησαν από την αίθουσα όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, όταν ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, που είχε το λόγο, έκανε λόγο για "αμερικανική συνωμοσία" στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Ο Ιρανός πρόεδρος είπε ότι κυρίως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν ότι μια τρομοκρατική ομάδα βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο. Μια άλλη θεωρία όμως είναι ότι "ορισμένα στοιχεία εντός της αμερικανικής κυβέρνησης ενορχήστρωσαν την επίθεση για να αντιστρέψουν την πεσμένη αμερικανική οικονομία και τον έλεγχό της της Μέση Ανατολή με σκοπό να σωθεί το σιωνιστικό καθεστώς".
"Οι περισσότεροι Αμερικανοί αλλά και τα περισσότερα έθνη και οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο συμφωνούν με αυτή την άποψη", πρόσθεσε ο Αχμαντινετζάντ.

ΠΗΓΗ