Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Διαλύουν το ελληνικό στράτευμα.

Πλήρης επιβεβαίωση του ΕΚ που τα έγραφε από τις 14 Ιουνίου 2009
Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό υπονομεύοντας κάθε μελλοντική προοπτική της. Και το κάνει αυτό, διαβρώνοντας την άμυνά της.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατάργησε από την προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, την προϋπόθεση του ελληνικού γένους των υποψηφίων (ένας εκ των δύο γονέων να είναι Έλληνας), ως αντισυνταγματική! Κοινώς, επιτρέπει σε βάθος χρόνου η άμυνα της χώρας να περάσει στα χέρια αλλοεθνών και μισθοφόρων, Σομαλών, Πακιστανών, ακόμα και Τούρκων, αφού πλέον δεν υπάρχει περιορισμός! Όλες οι θεσμικές λειτουργίες βάσει του νέου νόμου για τη χορήγηση «ιθαγένειας» στους αλλοδαπούς, η «ενσωμάτωση» των οποίων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Άμυνα όχι «εθνική»
Η άμυνά μας παύει πλέον να είναι «εθνική» και οι στρατιωτικοί Έλληνες (και πλέον και ξένοι), θα μετατραπούν σε ένα είδος security, που θα φυλούν το μέγαρο «Ελλάδα». Επίσης, τίποτα δεν εγγυάται ότι τα επιτελικά πόστα δεν θα τα καταλάβουν αύριο αλλοεθνείς, ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν θα είναι... Πακιστανός στην καταγωγή, ή όποιος άλλος ορίσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που θα θέλει τις «άνευρες» Ένοπλες (μισθοφορικές) Δυνάμεις μας μόνο για τις «ειρηνευτικές αποστολές» του ΝΑΤΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου!

Η παραπάνω «προοδευτική» ενέργεια εκ μέρους των κ. Βενιζέλου και Μπεγλίτη, τινάζει στον αέρα την εθνική άμυνα και τη συνοχή της κοινωνίας μας. Αλλοεθνείς αξιωματικοί σε βάθος χρόνου θα κληθούν να προστατέψουν την πατρίδα και να διαχειριστούν τις ζωές Ελλήνων οπλιτών, οι οποίοι θα υπηρετούν τη θητεία τους. Πάντως, δεν θα αγωνιστούν υπέρ πίστεως οι αλλοεθνείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πρόκειται για ένα τρομακτικό σενάριο, που αναβιώνει τους χειρότερους εφιάλτες μας. Η χώρα μας διαλύεται και ουσιαστικά μετατρέπεται σε προτεκτοράτο, όπου οι θεσμοί θα είναι εθνικά άχρωμοι, όπου ο απόλυτος ορθολογισμός θα επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ η πολιτική ορθότητα θα καταστεί ο νέος δεσμώτης των Ελλήνων.

Χωρίς εθνόσημο
Μισθοφόροι λοιπόν. Η Λεγεώνα της Νέας Τάξης, θα φυλά την Ελλάδα για λογαριασμό των εγκληματικών πολιτικών σχηματισμών της αριστεράς, τα μίσθαρνα όργανα τη Νέας Τάξης. Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί σε βάθος χρόνου στρατό πραιτόρων. Οι παραπάνω βέβαια, δεν θα φορούν εθνόσημο. Τότε, ο «αναχρονισμός» αυτός δεν θα υπάρχει! Στην «προοδευτική» Ελλάδα του μέλλοντος, σκοταδιστικά πράγματα όπως ο σταυρός, δεν έχουν θέση, λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλώντας με δημοσιογράφους.

Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη νέα μεθόδευση, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας: η ελληνική καταγωγή από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται από το Σύνταγμα μόνον όσον αφορά στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας! Δηλαδή, μας λένε με λίγα λόγια ότι μπορούμε να εκλέξουμε και πρωθυπουργό... από το Μπαγκλαντές, που βάσει του νόμου του Ραγκούση, πήρε ελληνικό διαβατήριο! Όπως μας είπαν και ότι για να ψηφίσουν οι ομογενείς μας απαιτούνται τα δύο τρίτα της Βουλής, ενώ για να «ελληνοποιηθούν» οι λαθρομετανάστες, απλή πλειοψηφία...

Πού είναι οι Έλληνες αξιωματικοί;
Τα περί «πατριωτικής συνείδησης» όμως, φαίνεται ότι για τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ περιττεύουν, ότι αποτελούν όρο αδόκιμο. Όμως, αποτελούν όρο αδόκιμο και για τους καριερίστες ανώτατους αξιωματικούς, που κοιτούν να γλύψουν την εξουσία για να αναρριχηθούν σε αξιώματα. Η μη αντίδραση στην πολιτική αυτή της κυβέρνησης, που σε άλλους καιρούς θα συνοδευόταν από παραιτήσεις, είναι πιο λυπηρή και από την ίδια την κυβερνητική μεθόδευση. Η αθλιότητα και η διάβρωση του εθνικού φρονήματος σε όλο τους το μεγαλείο.