Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η εξουσία του φιδιού, η πτώχευση της πολιτικής και η προσφυγή στο ιδιοτελές ΔΝΤ

Σε ένα γύφτικο νιαούρισμα έχουν αναλωθεί πολιτικοί και οικονομικοί ταγοί της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος αλλά και των ΗΠΑ και της Ασίας γύρω από τα θέματα της οικονομίας. Η στάση τους αυτή που κυρίως, όπως σαφώς πλέον διαπιστώνεται, στηρίζεται σε αμιγώς πολιτικές σκοπιμότητες, εγωκεντρικές κομματικές συμπεριφορές και χρηματιστηριακές μικρότητες οδηγεί τις επιχειρήσεις σε οδούς μαρασμού προκαλώντας κατά συνέπεια στους ανθρώπους απόγνωση και θλίψη.
Δυστυχώς οι περισσότεροι σύγχρονοι ηγέτες έχουν αγκιστρωθεί στο άρμα μιας νέας μορφής ειδωλολατρίας, το οποίο κατ’ ουσία τους στερεί τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν δυναμικά τα προβλήματα της οικονομίας και να δώσουν καίριες λύσεις μακροπρόθεσμης ουσιαστικής και βεβαίας ανάκαμψης.
 Κανείς εξ αυτών δεν βλέπει προς τον ουρανό γιατί προτιμούν, όπως διαπιστώνεται, την ανούσια εξουσία του φιδιού. Να σέρνονται δηλαδή στο βούρκο μιας συνειδητής επιλογής στα μοντέρνα και με νέο περιτύλιγμα χαμαιτυπεία και να γεύονται τα προϊόντα της λάσπης... είτε αυτή μεταφράζεται ως εύκολος πλουτισμός, είτε με απόσταξη και της τελευταίας σταγόνας του μεροκαματιάρη βιοπαλαιστή.

Είναι φυσικό λοιπόν να είναι ανίκανοι να ενεργοποιήσουν τη λύση που εδώ και πολλούς μήνες τους έδωσε ο ουρανός. Μια λύση που ήδη βρίσκεται κάτω από το τραπέζι τους. Είναι φυσικό όπως οι κουτσομπόλες να αναλίσκονται σε γύφτικα νιαουρίσματα, τα οποία ανακηρύσσουν σε δήθεν περίτεχνα χρηματιστηριακά παιχνίδια.

Με την ανίερη όμως πολιτική τους κατάφεραν να αναλωθούν στο φοβερό κυκεώνα μιας σκληρής διαπραγμάτευσης που είχε κέντρο αναφοράς το εγώ και τον καταλογισμό των ευθυνών αποκλειστικά στους άλλους. Αποτέλεσμα τούτης της άλογης πρακτικής να τοποθετήσουν κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα τον Έλληνα πολίτη πάνω σε καθεστώς κινούμενης άμμου διαμορφώνοντας έτσι έναν περίπλοκο μηχανισμό αργού θανάτου μέσω της επιβολής μιας νέας μορφής «τρομοκρατίας» που οι λανθασμένες επιλογές τους θέσπισαν. Οι δυστυχείς αγνοούν ότι στην ουσία παίζουν στη σκακιέρα του μιαρού Σατάν τροφοδοτώντας έθνη ολάκερα και λαούς με απόγνωση και απελπισία, στοιχεία που εμπράκτως αποδεικνύουν την παταγώδη αποτυχία να διαχειριστούν μεγάλα προβλήματα και κρίσεις.

Ύστερα λοιπόν από το μαραθώνιο αυτό Γολγοθά της οικονομίας η μεγάλη αυτή ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τι κάνει; Και εύλογα θα αναρωτιόμαστε τότε γιατί δημιουργήθηκε; Μήπως για να εξυπηρετούνται οι πολιτικές επιδιώξεις των πλουσίων κρατών, όπως λ.χ. της Γαλλίας και της Γερμανίας; Ο Θεός καλοί μου άνθρωποι είναι ανάστατος με τις μικρότητες αυτών των ανθρώπων. Δηλαδή τι θέλουν οι άνθρωποι αυτοί; Να μην μπορεί ένα μέλος –κράτος να ζητά βοήθεια; Δεν διδάχθηκαν από τα παθήματά τους στο πρόσφατο ιστορικό παρελθόν τους; Γιατί σώνει και καλά θέλουν να εξωτερικεύουν το απολίτιστο βάρβαρο στοιχείο της καταγωγής τους εκ των Ούνων; Είναι ηλίου φαεινότερο βέβαια ότι όλα αυτά τα κάνουν για να κρατούν τους ανθρώπους ομήρους. Κάποτε λοιπόν είχαμε στην εποχή του αιμοσταγούς δικτάτορα Χίτλερ το Γ’ Ράιχ που δημιούργησε τα γνωστά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, μέσω της ανάπτυξης δαιμονικών φιλοσοφικών ιδεών περί της Αρείας φυλής. Τώρα στο ήδη διαμορφωμένο Δ’ Ράιχ που έχει εξαπολύσει, δηλαδή μια άλλη μορφή πολεμικής σύρραξης μέσω της οικονομίας τα στρατόπεδα εκείνα, αναπτύχθηκαν, διαμορφώθηκαν και εξελίχθηκαν με εξαίσιο τρόπο, ώστε να κρατούν σε ομηρία δεκάδες λαών, συμπεριλαμβανομένων και του ελληνικού! Να προκαλούν εκκαθαρίσεις μέσω οικονομικών κρεματορίων που έχουν στηθεί σ’ όλο σχεδόν τον κόσμο. Να διαμορφώνουν συνθήκες νέας παντοκρατορίας...

Η ιδιότυπη αυτή τρομακτική εξέλιξη προκαλεί σε καθημερινή βάση δεκάδες θανάτους, προκαλεί διενέξεις και πολέμους, δημιουργεί συντρίμμια σε ένα ευρύτατο φάσμα του κοινωνικού μας περίγυρου. Αυξάνονται έτσι οι αυτοκτονίες και τα ποσοστά της φτώχειας κατά γεωμετρικό τρόπο. Γι’ αυτά όμως, κανείς εκ των παροικούντων την Ιερουσαλήμ δεν κάνει λόγο. Και αυτό, γιατί πολύ απλά στο κέντρο των σχεδίων τους δεν βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος και η πρόοδος του. Παραμερίστηκε βιαίως και τη θέση του πήρε η ευημερία των αριθμών, όπως αυτοί επικρατούσαν στην πάλαι ποτέ παντοκρατορία της χαμένης Ατλαντίδας. Η νοοτροπία της αναπτυσσόμενης αριθμολογίας εμμέσως επιβάλλεται στις εμπερίστατες πολιτικές ηγεσίες που αποτελούν κινούμενα-ελεγχόμενα πιόνια, από μια ελάχιστη ολιγαρχική παρασκηνιακή ομάδα που λειτουργεί, όπως ακριβώς τα Ες-Ες του Γ΄ Ράιχ. Μια δαιμονική ομάδα πλουτοκρατίας που απαρτίζεται από μεγαλοχρηματιστές και κομπιναδόρους λάτρεις του εύκολου χρήματος και που στερείται ακόμη και λιγοστής ανθρωπιάς, όπως ακριβώς τα αιμοσταγή σκληρά στελέχη του Χίτλερ.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της δράσης τους μάλιστα αποτελεί η αποδοχή μιας πρωτόγνωρης Σοδομικής σχιζοφρένειας μέσω της οποίας επιχειρείται να ενταχθούν τα πάντα και οι πάντες στη λογική του άλογου συμφέροντος. Όσοι μάλιστα ορθώνουν ανάστημα αντίστασης «δολοφονούνται» πολιτικά, χαρακτηρίζονται γραφικοί και τίθενται με μαεστρία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ στο περιθώριο... Παραδείγματα πολλά και τρανταχτά διαλύουν ακόμη και την αμφισβήτηση του πλέον απίστου!

Η ιδιότυπη λοιπόν αυτή ομάδα σατανοκρατούμενων νεο -ολιγαρχών επιδιώκει για μια ακόμη φορά μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι να κινήσει τα νήματα της οικουμένης, όπως ακριβώς τα κινεί ο Θεός!!! Τυφλωμένοι από τις ψευδεπίγραφες φωτεινές επιγραφές γνωστών ψευδαισθήσεων του σκότους και μη μαθαίνοντας από την ιστορία και τα παθήματα αυτών που ακολούθησαν τις ίδιες σκοτεινές διαδρομές προκαλούν αναστατώσεις και κατασκευάζουν τεχνητά αδιέξοδα για να εκβάλουν με κάθε μέσο το λειτουργικό πλαίσιο του τριαδικού Θεού από τη ζωή μας.

Λογαριάζουν όμως, χωρίς τον ξενοδόχο! Και ξενοδόχος του πανδοχείου που ονομάζεται πλανήτης γη είναι ο τριαδικός Θεός. Το περίτεχνο χτύπημα του ουρανού που έφερε τους φερόμενους γίγαντες ένα βήμα πριν το οικονομικό κραχ φαίνεται πως δεν τους συνέτισε. Τους προβλημάτισε απλώς προσωρινά και τους ώθησε στη συνέχεια στην εκπόνηση νέων σχεδίων επί χάρτου σε βάρος των λαών.

Τώρα στο στόχαστρό τους μπήκε η Ελλάδα, η οποία πληρώνει στην ουσία την συνειδητή επιλογή της αποστασίας μεγάλου αριθμού των πολιτών της από το άρμα του τριαδικού Θεού. Αποστασία που ισοδυναμεί με χαλάρωση της πίστης και συνειδητή διάνοιξη οδών προδοσίας που έφεραν τον νέο «Ούννο Αννίβα» προ των πυλών, έτοιμο να αρπάξει τα λάφυρα μιας γενικής και όχι μόνο οικονομικής χρεοκοπίας... Αλλά ευτυχώς, οι ρίζες του δέντρου που ποτίζει η Ορθοδοξία αντέχουν γιατί ο Θεός το αγαπά και το έχει πάντα στα δεξιά Του.

Ως εκ τούτου τα τερτίπια των καιροσκόπων Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών πολιτικών και τα παιχνίδια των κερδοσκόπων χρηματιστών και φθηνών τραπεζιτών θα λάβουν τη δέουσα απάντηση του ουρανού πολύ γρήγορα... Η αλήθεια θα λάμψει και θα ενεργοποιηθεί η λύση που θα φέρει την ανάσταση στην οικονομία δίδοντας τέλος στον παγκόσμιο αυτό πόλεμο των οικονομικών «τρομοκρατών», που οι «χρηματιστηριακές βόμβες» τους έχουν μεγαλύτερο εύρος καταστροφής ακόμη και απ’ αυτές τις πυρηνικές ατομικές βόμβες. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα λάβουν τη δέουσα απάντηση.

Θα λάβουν τη πραγματική και μη αναμενόμενη γι’ αυτούς λύση που επειγόντως αναζητούν οι οικονομικοί αναλυτές και τα λοιπά φερέφωνα -τυφλά όργανα οι περισσότεροι εξ αυτών- του ιδιότυπου αυτού οικονομικού συστήματος τρομοκρατίας, μέσω του οποίου επιχειρείται να επιβληθούν στους ανυποψίαστους σήμερα λαούς καθεστώτα αιχμαλωσίας.

Μα η λύση καλοί μου άνθρωποι, καλοί μου Χριστιανοί υπάρχει και οι επικεφαλής των λαών την έχουν στα χέρια τους.

Και η λύση αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με τον «χάρτινο» μηχανισμό της αλληλεγγύης από τις χώρες της Ευρωζώνης, ούτε με το μεστό πολιτικών σκοπιμοτήτων Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε ότι φυσικά αφορά την Ελλάδα. Φθάνει πια ο εμπαιγμός αυτός και η μαραθώνια σε μάκρος λύση. Έχει αποκαλυφθεί πλέον η βασική σύνδεση του ΔΝΤ με τον μηχανισμό των λεγομένων πολυεθνικών εταιριών, πίσω από τις οποίες κρύβεται μια ολιγαρχία του τρόμου. Αυτή ακριβώς λυμαίνεται κάθε χώρα εκμεταλλευόμενη τα πάντα που θα συμβάλλουν στην εδραίωσή της ανά την οικουμένη, είτε αυτό λέγεται πετρέλαιο, είτε χρυσός, είτε αγωγοί μεταφοράς φυσικού αερίου αλλά κάθε άλλο ορυκτό ή φυσικό πλούτο.

Με έντεχνο τρόπο η ολιγαρχία αυτή του τρόμου προκαλεί σε χώρες -στόχαστρο τεχνητή αδυναμία, όπως τώρα η Ελλάδα και παλαιότερα, η πρώην Γιουγκοσλαβία, η Ουκρανία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ κ. ά.. Η πολιτική αυτή της νέας δυναστείας των παρασκηνιακών δικτατόρων επιτυγχάνεται είτε με θερμά επεισόδια με γειτονικά κράτη και με ωμές παραβιάσεις διεθνών συμφωνιών, μεταφραζόμενα σε υπέρογκα δάνεια που χρησιμοποιούνται για εξαγορά όπλων, είτε με άδικους πολέμους ή δήθεν ειρηνευτικές στρατιωτικές αποστολές. Επίσης για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιούνται και μια σειρά άλλων τεχνητά διαμορφωμένων ιδιοτελών ενεργειών, που αφορούν τη θρησκεία, την Παιδεία και την υποδομή. Όλα αυτά που παρουσιάζονται με τους όρους ανάπτυξη και πρόοδο παγιδεύουν στην ουσία τη χώρα –στόχο και την οδηγούν με ακρίβεια στις αγκάλες των αιμοσταγών πολυεθνικών εταιριών της ολιγαρχίας των πλουτοκρατών μέσω του οργάνου που διαθέτουν δηλαδή το ΔΝΤ. Με τη σειρά του αυτό στο όνομα των δήθεν μέτρων ανάπτυξης, επιβάλλει μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση της ανεργίας, μείωση των τιμών, ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα παροχής υγείας, δυσβάσταχτους φόρους. Μέτρα που αποσκοπούν στην ομηρία των ανύποπτων πολιτών, στο άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ φτωχών και πλουσίων κ.ο.κ. Το ΔΝΤ στην ουσία στρώνει το έδαφος για όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη προς τις πολυεθνικές εταιρίες που κρύβονται πίσω του...

Όμως, τώρα οι πολιτικοί ηγέτες και οι οικονομικοί παράγοντες φαίνεται πως αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τα πράγματα έχουν άρδην αλλάξει. Στις πολιτικές παγίδες και στις οικονομικές «φάκες» και τα τρομερά δόκανα που έστηναν προς εξυπηρέτηση των άλλων πιάστηκαν και οι ίδιοι. Φανταστείτε λοιπόν τις συνέπειες που θα έχει λ.χ. ένα αναπάντεχο θερμό πολιτικό επεισόδιο μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου στην παγκόσμια οικονομία. Φανταστείτε τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στο ετοιμοθάνατο δολάριο των ΗΠΑ αλλά και στο κλυδωνιζόμενο ευρώ της Ε.Ε. Φανταστείτε ακόμη τις ανατροπές που θα προκαλέσει μια διόλου απίθανη πολεμική σύρραξη μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας εξ αφορμής των αγωγών φυσικού αερίου, των οδών μεταφοράς του μαύρου χρυσού ή τον περιορισμό της Μόσχας στη Μαύρη θάλασσα;

Αργά ή γρήγορα λοιπόν οι ηγέτες των μεγάλων κρατών θα εξαναγκαστούν να αποδεχθούν τη λύση της ανάκαμψης και της ανάστασης της οικονομίας που προσέφερε η απέραντη αγάπη του τριαδικού Θεού για τον άνθρωπο. Θα αναγκασθούν να αφουγκραστούν τη φωνή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το νέο ελπιδοφόρο μήνυμά Του, όπως αυτό μας μεταφέρει ασκητής του Παγγαίου Όρους.

«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στη γη ελπιδοφόρο. Ω άνθρωποι γιατί δειλιάσατε και πίνετε το ποτήριο που σας δίνουν οι σκληροί διαπραγματευτές; Η λύση υπάρχει και θα λάμψει η αλήθεια. Ο πλανήτης διαμορφώνεται και οι δορυφόροι του ουρανού θα διατυμπανίσουν την χαρμόσυνη είδηση. Δεν σταυρώθηκα άδικα αλλά για εσάς. Έτσι και εσείς πιστεύετε στον Πατέρα μας για να χαρείτε την Ανάσταση της Οικονομίας. Αμήν».Ο νοών νοείτω!

Συντάκτης: Ένας Δούλος Κυρίου
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

http://www.orthodoxia.gr/