Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Χάνουμε την Εθνική άμυνα

Βόμβα μεγατόνων «έπεσε» από το στόμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας της χώρας Ευάγγελο Βενιζέλο σε ότι αφορά την ενδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων μας σε έμψυχο δυναμικό. Ο κ. Βενιζέλος κατήργησε ως αντισυνταγματική από την προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των Ενόπλων Δυνάμεων μας, την προϋπόθεση όχι μόνο της Ελληνικής Ιθαγένειας αλλά και του Ελληνικού γένους των υποψηφίων. Έτσι λοιπόν σε λίγα χρόνια οι φύλακες και υπερασπιστές της πατρίδας μας, θα απαρτίζονται εκτός από Ελληνόπουλα και άτομα οποιουδήποτε άλλου γένους και άλλης ιθαγένειας!
Η απόφαση αυτή πρόκειται για μια εθνομηδενιστική ενέργεια και καταλύει την «εθνική» μας άμυνα. Δηλαδή σε λίγο καιρό τα εθνικά μας σύνορα θα φυλάνε άτομα καταγόμενοι από άλλη χώρα, οι οποίοι δεν θα ορκίζονται υποταγή στο σύνταγμα και δεν θα αγωνίζονται υπέρ πίστεως και πατρίδας.
Και φυσικά μέχρι οι πρώτοι από αυτούς να μπουν στις παραγωγικές σχολές του Στρατού μας, θα έχει καταργηθεί το εθνόσημο, θα έχει καταργηθεί ο σταυρός, γιατί θα «ενέχει» διάκριση και όπως πάμε θα καταργηθεί για τον ίδιο λόγο και ο σταυρός από την Ελληνική σημαία!

Από την μεριά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ επικρατεί πλήρη σιγή και από αυτούς που δεν αντιδρούν, αλλά και από αυτούς που αντιδρούν και δεν είναι και λίγοι. Ποιος «σύντροφος» θα τολμήσει να εναντιωθεί σε αυτήν την απόφαση; Για να τους πούνε μετά εθνικιστές και φασίστες;

Ας τα δώσουμε όλα λοιπόν στους αλλοδαπούς και να σβήσουμε μία και καλή την εθνική μας συνείδηση. Ας αφήσουμε σε λίγο καιρό να μας κάνει κουμάντο ένας αστυνομικός τριτοκοσμικής γενιάς και να ταπεινώνεται ο Έλληνας μέσα στην ίδια του τη χώρα (εάν θα υπάρχει έως τότε…). Έτσι όπως καταργήσανε την λέξη «εθνική» στο υπουργείο Παιδείας, έτσι πάνε τώρα να διαγράψουνε και τη λέξη «εθνική» στο υπουργείο άμυνας.

Αλλά να γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που παίζουν με τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας σύμβολα, ότι ο Έλληνας δεν πρόκειται να δεχτεί όλα αυτές τις αποφάσεις και τα μετρά που ταπεινώνουν την Ελλάδα μας και θα αντιδράσει. Θα αντιδράσει για μία Ελλάδα καλύτερη, για μια Ελλάδα διαφορετική. Για μια Ελλάδα που θα είναι στην πνευματική, την οικονομική, την κοινωνική και την πολιτική πρωτοπορία της Ευρώπης και του κόσμου.
Για μια Ελλάδα που θα ζεις με ασφάλεια και ηρεμία. Για μια Ελλάδα που τα βασικά βιοτικά προβλήματα των πολιτών της θα έχουν λυθεί και που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ζουν σε μεγάλη φτώχεια. Για μια Ελλάδα που ο σεβασμός της κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα είναι ο κοινός κανόνας. Για μια Ελλάδα που εκείνος που θα καταγγέλλει τις παρανομίες και τα κακώς κείμενα θα υποστηρίζεται, θα αμείβεται και δεν θα κυνηγιέται.

Για μια Ελλάδα περισσότερο σύγχρονη, απαλλαγμένη από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις της σημερινής, οικονομικής και κομματικής, ολιγαρχίας της χώρας μας, χωρίς κουμπάρους και «μαύρο» πολιτικό χρήμα. Για μια Ελλάδα που η πολιτική της ηγεσία θα είναι ταγμένη στην υπηρεσία του λαού και στην δημιουργία μιας πραγματικότητας που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί τα πολιτικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά και τα πολιτιστικά συμφέροντα της χώρας.

Για μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη και ισχυρή, που δεν θα κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα. Για μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, που θα επιτρέπει στον κάθε Έλληνα να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του.

Για μια Ελλάδα που θα έχει καταπολεμηθεί η εισοδηματική ανισότητα, που θα φροντίζει την καλλιέργεια της σκέψης και που όλοι οι κάτοικοί της θα μετέχουν στην πραγματική ελληνική παιδεία. Για μια Ελλάδα που η εργασία και η κατοικία όλων των πολιτών της θα είναι εξασφαλισμένη.

Για μια Ελλάδα που θα στηρίζει ουσιαστικά τη μητρότητα, τα παιδιά και την τρίτη ηλικία, που θα προστατεύει πραγματικά το θεσμό της οικογένειας και θα έχει όλες τις αναγκαίες δομές για την εξασφάλιση του, ότι θα υπάρχουν Έλληνες στο βάθος του χρόνου. Για μια Ελλάδα που θα χαίρεσαι να ζεις σε αυτήν. Για μια Ελλάδα που θα σε κάνει να είσαι περήφανος, όχι μόνο για την καταγωγή σου, αλλά και για την χώρα σου.