Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ζήτημα εθνικής ασφάλειας το πρόβλημα της ανεργίας !

Τα παρακάτω στατιστικά δεν είναι απλώς αριθμοί και έρευνες για το πρόβλημα της ανεργίας, είναι ένα δείγμα εθνικής απειλής των συγκεκριμένων ευαίσθητων περιοχών, εν μέσω διεκδικήσεων και μειονοτικών εκρήξεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αλλα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο η μεγιστοποίηση της ανεργίας σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές που απειλούν και διεκδικούν οι αιώνιοι εχθροί και γείτονες μας.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης, εκ των έσω της χώρας μας από ανθέλληνες κυρίως πολιτικούς, να αποδυναμώσουν βιομηχανικά και εργατικά αυτές τις ευαίσθητες περιοχές, ώστε να είναι ποιο ευάλωτες σε κάθε εξωτερική απειλή. Η ανεργία ‘ανθή’ και ‘καλπάζει’ σε Μακεδονία, Θράκη αλλα και νησιά του Αιγαίου, εκεί όπου και ο εχθρός χτυπά με αμφισβητήσεις των συνόρων και διεκδικήσεις εδαφών.
Καθόλου τυχαία η σύμπτωσης θα λέγαμε, αλλά αντιθέτως δαιμονικός σχεδιασμένη.
Το σχέδιο συνεχίζει, με μια αποδυνάμωση του αγροτικού πληθυσμού και απαξίωση του επαγγέλματος, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να εγκαταλείπουν χωριά και κωμοπόλεις, παρατηρώντας την ζυγαριά του τοπικού πληθυσμού να γέρνει υπέρ των μειονοτικών αριθμών.
Απαξιώνουν τα εδάφη των παραπάνω περιοχών, στο επίπεδο του ορυκτού πλούτου και υπονομεύουν εσκεμμένα, κάθε ερευνητική αποστολή που θα μπορέσει να δώσει πλούτο και θέσεις εργασίας.
Όλα στο βωμό της προδοσίας και της ντόπιας ανθελληνικότητας.
Με λίγα και απλά λόγια, ο αδύναμος είναι και ο ποιο ευάλωτος και αυτό συμβαίνει σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Ελλήνων Νέα.

«Πρωτιά» της Δυτικής Μακεδονίας στην φτώχεια http://www.express.gr/
Η φτώχεια είναι ένα ακόμη θλιβερό ρεκόρ της Δυτικής Μακεδονίας, εκτός από την πρωτιά της ανεργίας που κατέχει σταθερά επί σειρά ετών.
Σύμφωνα με έρευνα της Eurostat για το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν για το 2007, η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η φτωχότερη της Ελλάδας, με ΑΕΠ 59,7% σε σχέση του μέσου κοινοτικού όρου.
Φυσικά η Δυτική Μακεδονία είναι πολύ κάτω του μέσου όρου της χώρας, καθώς σύμφωνα με την Eurostat το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας το 2007 ανήλθε στο 92,8% του μέσου κοινοτικού ΑΕΠ.
Στον αντίποδα των πλουσιότερων ελληνικών περιφερειών, στην κορυφή βρίσκεται η Αττική με ΑΕΠ 128% επί του μέσου κοινοτικού όρου.
Όμως γενικά η Βόρεια Ελλάδα κατατάσσεται στις φτωχότερες περιοχές της χώρας, καθώς στους ουραγούς ακολουθούν τη Δυτική Μακεδονία η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 62,1%, το Βόρειο Αιγαίο με 66,6%, η Θεσσαλία με 68,2%, η Ήπειρος με 68,3%, η Κεντρική Μακεδονία με 72,4% και τα νησιά του Ιονίου με 73,9%.
Στην κορυφή των πλουσιότερων ελληνικών περιφερειών την Αττική ακολουθούν το Νότιο Αιγαίο με 96,2% και η Στερεά Ελλάδα με 83,9%.
Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27 το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ έχει το Σεβεροτζαπάντεν της Βουλγαρίας με μόλις 26% του κοινοτικού.
Στον αντίποδα των πλούσιων Ευρωπαϊκών περιοχών, στην κορυφή βρίσκεται το κέντρο του Λονδίνου με ποσοστό 334% σε σχέση με τον μέσο κοινοτικό όρο.
Δηλαδή η πλουσιότερη περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι επτά φορές πιο πλούσια από τη φτωχότερη.