Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Έκρηξη εγκληματικότητας με πολιτικούς «χορηγούς» ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Νέα αρνητικά δεδομένα δημιουργεί συνεχώς η δράση των Αλβανών και λοιπών αλλοδαπών κακοποιών, οι οποίοι λυμαίνονται τη χώρα μας, με τις ευλογίες όσων θέλουν να τους χορηγήσουν «ιθαγένεια». Ληστεία απίστευτης θρασύτητας σημειώθηκε το απόγευμα σε εταιρεία φορτοεκφορτώσεων στην Ελευσίνα.
Τέσσερις ένοπλοι αλλοδαποί, άρπαξαν τα χρηματικό ποσό ύψους 200.000 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν με δύο μοτοσικλέτες, πυροβολώντας προς πάσα κατεύθυνση. Η αστυνομία αυτή την φορά, έφτασε εγκαίρως στο σημείο, συλλαμβάνοντας με περιπετειώδη τρόπο δύο εκ των δραστών, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν με τη λεία της ληστείας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι τύπου Zastava και... δύο χειροβομβίδες!
Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό μεταξύ αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, εκεί που ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έτρεχαν στο πλαίσιο της διεθνιστικής και εθνομηδενιστικής ιδεολογίας τους, για να υπερασπιστούν τα «δικαιώματα» των αλλοδαπών εργατών. Και όλα αυτά, την ώρα που η ελληνική κοινωνία «παραμιλούσε» στην κυριολεξία από το διπλό φονικό στο Πλατανάκι Θηβών, με θύματα μια ηλικιωμένη γυναίκα (ο δράστης την είχε στραγγαλίσει με ένα καλώδιο) και την Γεωργιανή οικιακή βοηθό της (είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι), με βασικό ύποπτο ένα πολυπολιτισμικό φρούτο από το Πακιστάν.