Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τι 'δουλεία' έχει το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο της Ελλάδας να υπάγετε στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων


Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος Το επίσημο συντονιστικό όργανο του ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.). Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Το έργο του επικεντρώνεται στον συντονισμό των δραστηριοτήτων των εβραϊκών Οργανισμών, και σε ενέργειες για την διατήρηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Παράλληλα, το ΚΙΣ είναι και το επίσημο όργανο αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κ.Ι.Σ. Ελλάδας και Ένωση Σιωνιστών Ελλάδας. Ένα και το αυτό, με εκτελεστικά όργανα τους υπαλλήλους πολιτικούς που δρουν στην χώρα μας την Ελλάδα.

Δεν μιλάμε για απλούς πολίτες, έστω και αλλοεθνείς, και τα απαράγραπτα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των πολιτών, που βεβαίως πρέπει να μπορούν να συμπεριφέρονται ελεύθερα, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.

Εδώ μιλάμε για την απροκάλυπτη δράση παράνομων Σιωνιστικών φορέων στην Ελλάδα, κάτω από την κάλυψη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας: Ένωση Σιωνιστών Ελλάδος και ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και ΜΠΕΝΟ ΜΠΕΡΙΤ...

Εδώ και τώρα, απαιτούμε την άμεση κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ", τον άμεσο διαχωρισμό του Ελληνικού Κράτους από κάθε Εβραίικη ή Σιωνιστική Οργάνωση.

Απαιτούμε τον άμεσο και συνεχή έλεγχο όλων των Ισραηλιτικών οργανώσεων που δρουν στην Ελλάδα!!!
http://www.gopetition.com/