Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αμερικανοί πράκτορες μαζί με αλλοδαπούς έκαψαν την συναγωγή των Χανίων. Άλλη μια προβοκατόρικη ενέργεια των Εβραίων αποκαλύφθηκε.

Από την ασφάλεια των Χανίων συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ως ύποπτοι και για τους εμπρησμούς.Η σιωπή όσον αφορά αυτές τις βίαιες επιθέσεις, αντανακλά την επαίσχυντη αδιαφορία της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον αντισημιτισμό", είναι το μοτίβο του άρθρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs ο ένας από τους δύο υπόπτους που συνελήφθησαν είναι Αμερικανός...Tvxs
Από αμερικανούς πράκτορες που ‘αλωνίζουν’ στην Ελλάδα διαπράχτηκε η ενέργεια και ο αυτοπυρπολησμός της συναγωγής. Η ελληνική αστυνομία που προσβλήθηκε τελευταίος από το ισραηλιτικό συμβούλιο της Ελλάδος απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ικανή μπορεί να γίνει.


Η ενέργεια της αυτοπυρπόλησης είχε ως σκοπό να τονιστεί η ενέργεια του αντισημιτισμού στην Ελλάδα που τόσο ενοχλεί το σιωνιστικό κίνημα στην χώρα μας. Όχι βέβαια μέσα από ψεύτο – εμπρησμούς και συνθήματα σε τοίχους αλλά από δημοσιεύματα των blogs που κατά καιρούς βομβαρδίζουν και αποκαλύπτουν τα σιωνιστικά σχέδια τους. Η άμυνα τους πέρα από την αδυναμία τους να κλείσουν τα blog μεταφράζεται με τέτοιου είδους τελευταίες ενέργειες, διότι ο ελληνικός λαός δεν έχει την ανάγκη τους βανδαλισμούς ούτε να κάψει εβραϊκές συναγωγές όταν γνωρίζει την αλήθεια και ξέρει να τους αντιμετωπίσει με άλλο τρόπο.
ellinonea.blogspot.com