Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η θρησκεία της Ε.Ε η Αθε'ί'α.


Αυτή τη στιγμή που εμείς εδώ πέρα κυμαινόμαστε ανάμεσα στην εναλλαγή των κομματικών χρωμάτων, η Ευρώπη, δηλαδή κι εμείς αύριο, κατεβαίνει όλο και πιο κάτω στον κατήφορο της αθεϊας. Εδραιώνεται η δήθεν διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας και η αρρώστεια αυτή εισβάλλει πλέον και στις χριστιανικές ομολογίες και παρασυναγωγές της Δύσεως. Μέσα από το διαδίκτυο κυκλοφορούν πλέον πιστοποιητικά και δηλώσεις «ξεβαφτίσματος», δηλαδή να μπορεί κάποιος να αρνηθεί το βάπτισμά του. Αποποινικοποιήθηκε επίσης η βλασφημία των θείων και ελεύθερα, χωρίς να διώκεται, μπορεί κάποιος να υβρίζει τα θεία.
Ασφαλώς μόνο τον χριστιανικό Θεό, διότι αν τολμήσει και βλασφημήσει κατά του Μωάμεθ, Κορανίου, Αλλάχ και των μουσουλμάνων, τον πήρε και τον σήκωσε η ορμή των φανατικών οπαδών του Ισλάμ. Η απιστία διαφημίζεται ως τρόπος ελεύθερης έκφρασης και ζωής με ταμπέλλες στα τρόλλεϋ και τράμς του Λονδίνου και η έκτρωση προβάλλεται σαν απόλαυση ζωής με γιγαντοαφίσσες στα νοσοκομεία.

 Απαγορεύεται σε δημόσιες υπηρεσίες να φορά κάποιος σταυρό, δήθεν για την αποφυγή ατυχήματος, αλλά και ως έκφραση της κρατικής ανεξιθρησκείας. Αυτό στη λεγόμενη χριστιανική δύση, στις χώρες της Βίβλου! Ο Δαρβινισμός και η εξελικτική θεωρία είναι πλέον η επίσημη θεωρία και ιδεολογία περί της Δημιουργίας και αρχής του κόσμου και του σύμπαντος. Απαγορεύεται κάθε άλλη αναφορά και άποψη. Οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, η μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό, και η πρώτη δικαστική δικαίωση του δικαιώματος της ευθανασίας στην Αυστραλία, όλα αυτά συμβαδίζοντας με τον χωρισμό εκκλησίας και κράτους, αποτελούν το μελλοντικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ζήσουμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα.

Τώρα που η Ελλάδα χορεύει στο ρυθμό της κάλπης, ποιος σκέφτεται ότι εισήχθηκε πιλοτικά στα Δημοτικά η σεξουαλική αγωγή των παιδιών, παρά τις αντιρρήσεις της Εκκλησίας και των γονιών; Ποιος ανησυχεί ότι απλά και ύπουλα χορηγήθηκε σε όλους τους πολίτες η υποχρέωσή τους να φακελλωθούν με τον ΑΜΚΑ; Ποιος αντέδρασε που οι ορθόδοξοι έλληνες εκπαιδευτικοί υποχρεώνονται σε σεμινάρια γιόγκα αναγκαστικά; Η μήπως τέθηκε το ζήτημα της επαναφοράς της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες από κανένα κόμμα; Ποιοι πήραν θέση υπέρ των θέσεων και δικαίων τη Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, αν και προκλήθηκαν από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος;

Αντίθετα, «ήδη βάπτεται κάλαμος αποφάσεων» των εκκλησιομάχων, των αλλοιθωριζόντων προς την ετερόφρονα και παράφρονα Ευρώπη, η οποία δεν τόλμησε να βάλει στο Σύνταγμά της, ότι μεταξύ των θεμελίων του πολιτισμού της είναι και ο Χριστιανισμός.

Ο ανεμοστρόβιλος της ευρωπαϊκής αθεϊας έρχεται και σε μας και «των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν»!!!
του π. Σεραφείμ Ζαφείρη