Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ GREENPEACE ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννουπόλεως

Ο ΟΗΕ βράβευσε το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας για τις περιβαλλοντικές δράσεις του.Την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρον Β’ εκπροσώπησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Σεραφείμ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το επταετές πρόγραμμα δράσεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας βραβεύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Αλεξανδρινού Θρόνου, ακολουθώντας τους οραματισμούς του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, εισηγείται μεταξύ άλλων, την σταδιακή αυξανόμενη φορολογία σε ρυπογόνες πηγές ενέργειας ανάλογα με το βαθμό των ρύπων και την ταυτόχρονη μείωση της φορολογίας σε εναλλασόμενες πηγές ενέργειας μέχρι και μηδενικής βάσεως όταν οι πηγές αυτές δεν είναι βλαβερές διά το Περιβάλλον μας.www.amen.gr
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ
Επικοινωνήσαμε με τον αστροφυσικό Piers Corbyn ο οποίος είναι δημιουργός της Μακροπρόθεσμης Πρόγνωσης της Ηλιακής Δραστηριότητας και ιδρυτής του

Βρισκόμαστε λοιπόν, αντιμέτωποι με την αποκάλυψη μιας «Οικολογικής Συνομωσίας».
Τα ερωτήματα πολλά και αυτονόητα:
Για ποιους λόγους συμβαίνει κάτι τόσο τρομακτικό? Γιατί οι «ειδικοί» επιστήμονες δε μας ανακοινώνουνε ότι έχει αυξηθεί η θερμοκρασία και στον Άρη και στον Πλούτωνα και στον Τρίτωνα όπου δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη δραστηριότητα?
Ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση «περιβάλλον» και τι οφέλη έχουν?
Ποιος είναι ο απώτερος στόχος τους?
Απαντήσεις υπάρχουν για όλα αυτά, το ζήτημα είναι όμως τι πρέπει εμείς όλοι οι ανίδεοι να κάνουμε από δω και στο εξής.
Το βασικότερο συμπέρασμα όλων είναι πως:τελικά το θέμα δεν είναι οικολογικό αλλά πολιτικό.
- Καταρχήν, η ‘βιομηχανία του κλίματος’ που έχει δημιουργηθεί, μοιράζει εκατομμύρια δολάρια σε όλους αυτούς που έχουν την ικανότητα να πείσουν εμάς, τους μη καταρτισμένους επιστημονικά σε θέματα περιβάλλοντος, πως ο πλανήτης και εμείς φυσικά, χανόμαστε.
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις όπως η Greenpeace, WWF, Environmental Defense Club, το Κλαμπ της Ρώμης, το ίδρυμα Γκορμπατσώφ και άλλα, καρπώνονται δισεκατομμύρια δολάρια.
- Ειδικοί επιστήμονες χρηματοδοτούνται αδρά για να δημοσιοποιήσουν τα ελεγχόμενα αποτελέσματα των ερευνών τους
Ζωντανό παράδειγμα είναι ο ΜετεωρολόγοςChris Landsea, ο οποίος παραιτήθηκε από την IPCC ( διακυβερνητική ομάδα για την εξέλιξη του κλίματος ) ανακοινώνοντας το εξής:
‘ Δεν μπορώ να συνεχίσω με καλή πίστη να συνεισφέρω σε μια διαδικασία που θεωρώ ότι υποκινείται από προκαθορισμένες επιδιώξεις και είναι αβάσιμη επιστημονικά’.
- Η εφεύρεση του «Χρηματιστηρίου των Ρύπων», είναι μια επιχείρηση με κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων για τις χώρες οι οποίες συνεργάζονται σε αυτή.
- Η απειλή της καταστροφής του πλανήτη, αφορά όλους μας ανεξαρτήτως χρώματος, ιδεολογίας, πατρίδας και θρησκείας.
Είναι ίσως το μόνο σημείο που μπορεί να οδηγήσει τους λαούς σε οικειοθελή συνεργασία.
Με αυτόν τον τρόπο, η παγκοσμιοποίηση εν ονόματι της σωτηρίας του πλανήτη, μπορεί να προωθηθεί ευκολότερα και η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της ορίζοντας τους διεθνείς της κανονισμούς χωρίς τις έως σήμερα αντιδράσεις του κόσμου.
- Η προώθηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, ανάμεσα στις οποίες είναι και η πυρηνική ενέργεια η οποία μετά από αρκετά χρόνια και πολλούς αγώνες των πολιτών παγκοσμίως, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο και πλασάρεται ευκολότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ήδη, πολλά κράτη έχουν ανακοινώσει την προοπτική εγκατάστασης πυρηνικών σταθμών στην περιοχή τους.
- Η αποδοχή των διαφόρων μεθόδων που προτείνουν οι «ειδικοί» επιστήμονες όπως είναι η Γεω-μηχανική, αν και είναι επικίνδυνη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο αλλά και παράνομη διεθνώς, μέσα από την καταστροφολογία που επικρατεί και με τη δημιουργία του φόβου για τον ολοκληρωτικό αφανισμό του πλανήτη, μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο, εφόσον προωθηθεί ως η μόνη πλέον λύση για τη σωτηρία του πλανήτη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Έτσι, θα αναγκαστούμε να υποταχθούμε και να συναινέσουμε στους ψεκασμούς και τις χημικές ουσίες με τις οποίες μας «λούζουν» καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω, είναι ίσως μερικά μόνο από τα πανούργα πολιτικά σχέδια που υπάρχουν. Το ποιοι επωφελούνται, είναι εμφανές.
Ποιοι και πόσοι όμως είναι οι χαμένοι?
Η απάντηση είναι δική σας…..
Αλίκη Στεφάνου
πηγή: http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=803D3DC0-
www.actionnemesis.com