Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ !

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
Ο Κύπριος Καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου, Μάριος Ευρυβιάδης, που διδάσκει διεθνείς σχέσεις, ασχολείται τακτικά στην αρθρογραφία του στην εφημ. «Ο Φιλελεύθερος», με το Ισραήλ και τις σχέσεις του με την Τουρκία, τους Παλαιστίνιους, τις ΗΠΑ κλπ.Στην αρθρογραφία του ο κ. Ευρυβιάδης φαίνεται, ότι δεν αγγίζει το θέμα του Διεθνούς Σιωνισμού, που στοχεύει στον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής εξουσίας για την εδραίωση μιάς Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Οι παρατηρήσεις του φθάνουν μέχρι το «ισχυρό» εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, αλλά μέχρις εκεί.
Σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο, «Ισραήλ–Τουρκία»: Λυκοφιλία και Αναξιοπρέπεια» (Ο Φιλελεύθερος, 25-10-2009) σημειώνει πως:
«Το διαχρονικό και εγγενές, σχεδόν στοιχείο της τούρκικης λογικής ήταν και παραμένει η πεποίθηση ότι οι Εβραίοι, έξω από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τότε στο Ισραήλ και στη Διασπορά και μέσα στην Τουρκία σήμερα, ελέγχουν τα πολιτικά ‘κέντρα εξουσίας’ του κόσμου, τη διεθνή οικονομία, τα διεθνή ΜΜΕ κλπ. Η τουρκική αυτή θέση και αντίληψη, αν και λανθασμένη …».
Βέβαια, η αντίληψη ότι οι διεθνείς Εβραίοι ελέγχουν τα πολιτικά κέντρα εξουσίας του κόσμου, τη διεθνή οικονομία, τα διεθνή ΜΜΕ κλπ, δεν είναι τουρκικής προέλευσης, όπως σημειώνει ο κ. καθηγητής, αλλά καθαρά εβραϊκή,
όπως αυτή αποκαλύπτεται στα γνωστά «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» που απεκάλυψε ο Ρώσος συγγραφέας και Νομικός, Σεργκέϊ Νίλους. Εκεί, αποκαλύπτεται και οι λόγοι για τους οποίους οι Εβραίοι εργάζονται για μίαν Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κάτι, που φαίνεται ότι αγνοεί ο κ. Ευρυβιάδης.
Φανερώνεται και από την ίδια την πραγματικότητα: Ποίοι ελέγχουν το διεθνές τραπεζικό σύστημα; Από τον 18ο αι. ελέγχεται από τους Rothschilds και στη συνέχεια από τους απογόνους τους, μαζί με όλο το οικογενειακό περιβάλλον που δημιούργησαν.
- Ποίοι ελέγχουν την έκδοση του δολαρίου στις ΗΠΑ, μέσω του Ομοσπονδιακού Αποθέματος, που θεωρείται και η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής;
- Ποίοι ελέγχουν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;
Τα στοιχεία είναι πολλά και στο πλαίσιο ενός σχολίου δεν θα επεκταθούμε. Εξ άλλου, υπάρχει αρκετή ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, που έχει φέρει στο φως τις δραστηριότητες των διεθνών Εβραίων και ποιους τομείς ελέγχουν. Με πλήρη κατάλογο ονομάτων.
Ο κ. καθηγητής στις αναλύσεις που κάνει για τις διεθνείς σχέσεις με επίκεντρο το Ισραήλ, δεν περιλαμβάνουν την Κύπρο και τη σημερινή κατάσταση.
Αλήθεια, γιατί ο Κίσινγκερ (γερμανοεβραϊκής καταγωγής) άναψε το «πράσινο φως» στο Ετζεβίτ να εισβάλει στην Κύπρο και γιατί σήμερα αναπτύσσεται εβραϊκή κοινότητα στα κατεχόμενα, που αριθμεί στα 1150 μέλη;
Οι αναλύσεις που κάνει ο κ. καθηγητής γίνονται «εκ του ασφαλούς», ώστε να μην ενοχλούν, αλλά δεν αγγίζουν την αλήθεια, όταν αγνοείται ο πραγματικός ρόλος του Διεθνούς Σιωνισμού.
www.romiossini.com