Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής φάσης της συγκρότησης και οργάνωσης της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας», ορίσθηκε η 5μελής προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος, με στόχο την διεύρυνση της Συμμαχίας, τον συντονισμό της δράσης και το άνοιγμα των περιφερειακών της γραφείων.
Η προσωρινή 5μελής Διοικούσα Επιτροπή, αποτελείται από τους Γραβριήλ Αβραμίδη, Γιάννη Ζελίλωφ, Κλημέντη Μπαλαμπανίδη, Αχιλλέα Τσεπίδη και Νίκο Τσαμτσίδη εκ των οποίων ο κ. Αβραβίδης ορίσθηκε ως Συντονιστής του αγώνα που ξεκίνησε η Ελληνορωσική Συμμαχία. Με πρώτο οργανωτικό στόχο την πραγματοποίηση Συνεδρίου του Κινήματος, μέσα από το οποίο θα προκύψουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Διοικούσας Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας.
Παράλληλα, προετοιμάζεται η συνάντηση που θα έχουν μέλη του Κινήματος στη Μόσχα, με πολιτικούς παράγοντες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με τους
οποίους θα γίνουν εκτενείς συζητήσεις για την ανάπτυξη των θέσεων της Ελληνορωσικής Συμμαχίας από τη μία πλευρά και την εξέταση των οικονομικώνσχέσεων Ελλάδας Ρωσίας από την άλλη. Όπως έχει τονίσει στην διακήρυξή της η Συμμαχία, κεντρικός της στόχος είναι η ανατροπή της ετεροβαρούς εξάρτησης της Πατρίδας μας από άρμα των Ευρωατλαντικών συμφερόντων, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα, εθνικά και οικονομικά της Ελλάδας.
Να προσθέσουμε εδώ πως αθρόες είναι οι εγγραφές νέων μελών στην Ελληνορωσική Συμμαχία, ενώ όσοι επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με τον Συντονιστή της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κ. Αβραμίδη, μπορούν να τηλεφωνούν στο 6948071061. Εγγραφές και επικοινωνία με το Κίνημα μπορούν να έχουν επίσης μέσα από το Διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.elros.tk η να στείλουν email στο κίνημα, στο elros@cyta.gr.
Αρη Βελουχιώτη 57


Τ.Κ. 56430 Θεσσαλονίκη

Τηλ. και Φαξ: 2310550104

Email: elros@cyta.gr

www.elros.tk