Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Εύγε Μ. Άνθιμε ! Από τους λίγους Ανθρώπους της εκκλησίας που αντιστέκονται στην νέα εποχή και νέα τάξη πραγμάτων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ένα μπαράζ απαξίωσης του Έλληνα πολίτη απέναντι στο ελληνικό κράτος. Σήμερα, πέρα από την λανθασμένη πορεία της Ελλάδος η απαξίωση από εμάς είναι ένα εργαλείο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο εχθρός για το τελικό χτύπημα του. Είναι υποχρέωση μας να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα που άφησαν οι πρόγονοι μας, προδίδοντας τον με την απογοήτευση και την νωθρότητα που μας διακατέχει τον τελευταίο καιρό .
Ο εχθρός, όποιος είναι αυτός, περνά από δημοσκόπηση και κόσκινο κάθε ψυχολογία του Έλληνα πολίτη και πράττει ανάλογα, επιχειρώντας το επόμενο χτύπημα του. Απαγκιστρωθείτε από κάθε κόμμα διότι αυτήν την στιγμή, κανένας πολικός δεν είναι σε θέση να πράξει τα υπέρ της Ελλάδος 100%. Αυτήν την στιγμή φαίνεται το έργο του σιωνισμού και ο αγώνας εισχώρησης τους στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος χρόνια πριν.
Φωνή λαού οργή θεού και προσευχή, τα δυνατά εργαλεία του Έλληνα, που μας τα παραδώσαν οι ήρωες και πρόγονοι μας.
Μην αποστρέφεστε απέναντι στον συμπατριώτη σας, ο όποιος έχει διαφορετική άποψη των εθνικών θεμάτων, προσπαθήστε να τον αφυπνίσετε και να τον αποτραβήξετε από τα χεριά των σκοτεινών δυνάμεων, όπου και γίνεται ακούσια το εργαλείο τους. Αυτό επιδιώκουν αυτήν την στιγμή οι πονηρές σιωνιστικές δυνάμεις πρώτα τον διαμελισμό του εμψύχου σώματος της Ελλάς και έπειτα την αρπαγή εδαφών και εξαφάνιση της ορθόδοξης παράδοσης.
Η κατηγορίες απέναντι σε ανθρώπους που ακούσια η εκούσια υποβαθμίζουν την Ελλάδα, είναι πολύ καλές για να μας χαϊδεύουν τα αυτιά μας και τίποτε άλλο.
Θέλουμε έργα και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε ,εγώ ,εσύ ο ‘άλλος’ !