Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

«LIGHT OF AFRICA» ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ


Ανθρωπιστικές οργανώσεις στην υπηρεσία του οικουμενισμού.
Με την πρωτοβουλία και την ευλογία του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β’ περί της δημιουργίας ενός Πατριαρχικού Οργανισμού αξιοποιήσεως διεθνών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών και ανθρωπιστικών προγραμμάτων και κατόπιν της περατώσεως των προβλεπομένων διαδικασιών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, ιδρύθηκε Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με νομική προσωπικότητα του ελληνικού Αστικού Κώδικα, με την επωνυμία «ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «LIGHT OF AFRICA».
Βασικός στόχος της Μ.Κ.Ο. «ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ» είναι η διεξαγωγή ανθρωπιστικού, κοινωνικού, πνευματικού, πολιτιστικού, παιδαγωγικού, επισιτιστικού και αναπτυξιακού έργου στους λαούς των χωρών της Αφρικανικής ηπείρου, προκειμένου να συντελέσει στην οικονομική, κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη αυτών, ως και στην καταπολέμηση της φτώχειας.

Στο βωμό μιας σκοτεινής ανθρωπιστικής βοήθειας με το όνομα «LIGHT OF AFRICA» θυσιάζεται για πολλοστή φορά η παράδοση της ορθοδοξίας μας και αυτό διότι απο τέτοιες φιλανθρωπικές συνεργασίες ο κεντρικός στόχος δεν είναι άλλος από την πονηρή προσέγγισει των δυο εκκλησιών. Η κατάληξη μιας συλλειτουργείας είναι αναπόφευκτη αλλά και μηδαμινή για τον πολύ κόσμο.
Γενικότερα η δήθεν ανθρωπιστικές και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος εταιρίες, οι οποίες δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας και υποσκάπτουν τον στόχο τους διαβρωτικά, εμφανίζονται τις τελευταίες δεκαετίες στα χνάρια των μασονικών στοών. Είναι θα λέγαμε η βιτρίνα του μαγαζιού τους καθώς και ο μοναδικός σκοπός που βλέπουν οι αμαθείς Έλληνες και όχι μόνο. Ποτέ δεν δημοσιοποιούνται στατιστικά στοιχεία, από πού απορρέουν τα χρήματα ή οι δωρεές τους και γενικότερα το πολύτιμο όπως ισχυρίζονται έργο τους.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έργο τους είναι προφανές, η πονηρή και μολυσματική προσέγγιση του Πάπα στους κόλπους της Ορθοδοξίας μακριά από την ελληνορθόδοξη Ελλάδα σχεδιάζοντας το μέλλον της ενοποίησης, κατά τα δικά τους πρότυπα.
Σε τέτοια πρότυπα σιωνιστικά μασονικού τύπου κινείται η οργάνωση «LIGHT OF AFRICA» πάντα με την πρωτοβουλία και υποταγή προς τον Πάπα.
Εκτός αυτού μην ξεχνάτε ποιοί αποτελούν το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδος…….