Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, Π.ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ


Προφητικά λόγια του πατέρα Σάββα Αχχιλέως με διαχρονικότητα και μέγα χάρη . Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πατέρα Σάββα το 1996 είναι σημαντικά σημερινά επίκαιρα γεγονότα , όσο αφόρα τον πλανητάρχη της Αμερικής, τα σιωνιστικά και ύπουλα σχέδια των Εβραίων, περι αντιχρίστου, δίνοντας μια διαφορετική εξήγηση στα γεγονότα από την σημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ.
Σχολιάζει και ξεσκεπάζει την λέσχη των σιωνιστών Μπίλντερμπεργκ, χωρίς να αλλάζει το σκοτεινό πρωτόκολλο των Εβραίων εναντίον της Ελλάδος. Δίνει την πραγματική εικόνα των Τούρκων στο Αιγαίο, την διχοτόμηση και τα κοιτάσματα του πετρελαίου.
Αναφέρετε σε αυτά τα γεγονότα το 1996 !!! ενώ αυτά συμβαίνουν στο σήμερα.!!!
Οι ασύμμετρες απειλές της Ελλάδος είναι πολλαπλές και σχεδιασμένες με πανούργο τρόπο χρόνια πριν. Φανταστείτε ότι η λέσχη των σιωνιστών και οπαδών της παγκοσμιοποίησης, Μπίλντερμπεργκ ξεκίνησε το διαβρωτικό της μεγαλείο το 1956, όπου οι περισσότεροι από εσάς δεν είχατε γεννηθεί. Ενώ κάποιες μασονικές στοές αναγεννήθηκαν τον 19ο αιώνα. Ένας αγώνας εναντίον της Ορθοδοξίας και του ελεύθερου πνεύματος, σύμβολο της Ελλάδος, με πρωτόγνωρο και άσβεστο μίσος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.