Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ο π.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Θαυμάστε τον οικουμενικό Πατριάρχη μας.
Συνάντηση με τον Αρχιρραβίνο των Εβραίων της Πόλεως κ. Ishak Haleva, είχε ο χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στο Πατριαρχικό Γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη.
Τον Αρχιρραβίνο κ. Ishak Haleva στην συνάντηση συνόδευε, ο Γραμματέας του κ. Yusuf Altintas.
Κατά την διάρκεια της συνάντηση ο Αρχιρραβίνος κ. Ishak, εξέφρασε στον Πατριάρχη τις ευχές της Εβραϊκής Κοινότητας, επι τω Αγίω Πάσχα.
Ακόμη να αναφερθεί πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε επίσκεψη, και από τον Αρχιεπίσκοπο των Αρμενίων κ. Aram Atesyan, ο οποίος αναπληροί των ασθενή Πατριάρχη των Αρμενίων κ. Μεσρόπ. Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος κ. Aram εξέφρασε προς τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, τις εόρτιες ευχές της Αρμενικής Κοινότητος της Κωνσταντινούπολης για το Πάσχα.
Ποτέ στα δημοσιεύματα δεν αποκαλύπτεται η πραγματική πρόθεση των Εβραίων. Κανένας δεν τολμά να επικρίνει τις παγκόσμιες ενέργειες τους που επιφέρουν τον θάνατο στους λαούς. Ο εναγκαλισμός του ραβίνου με τον πατριάρχη συνοδεύεται με συμφωνίες και συγκαταθέσεις για το παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών που ετοιμάζει το Τέλ-Αβίβ, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Βαρθολομαίος κλείνει τα μάτια στα λεγόμενα του Ταλμούδ εναντίον Ορθοδόξων και γενικότερα της ρατσιστικής διάθεσης που τους διακατέχει.