Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ


Η αυθάδεια του Ισραήλ οφείλεται στην καλή δικτύωση αιώνων στις περισσότερες χώρες του κόσμου με πολιτικό ,θρησκευτικό ,φιλανθρωπικό προσωπείο.
Θα ήταν αφύσικο γιά ένα εξουσιαστικό κίνημα παγκοσμίου εμβελείας, όπως ο σιωνισμός, να μην περιλαμβάνη στην επιρροή του ανθρωπιστικά κινήματα γιά να προωθή ανώδυνα τις επιδιώξεις και τα συμφέροντά του.Με την τεχνητή ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης σε θέματα που αποκαλούνται "ρατσιστικά" ή "ανθρωπιστικά" και με ταυτοχρόνους καταλλήλους πολιτικούς χειρισμούς, επιτυγχάνεται η λήψις ευνοϊκών αποφάσεων, από τις κυβερνήσεις ανδρεικέλων του λεγομένου "δυτικού κόσμου", προς όφελος κέντρων εξουσίας όπως ο σιωνισμός.Το σενάριο, όπως εξελίσεται μέσα από τέτοιους οργανισμούς και συγκεκριμένα το HELSINKI WATCH, ακολουθεί την παρακάτω τακτική:
1)...προσδιορίζεται το γεωγραφικό μέρος που ταυτίζεται με σιωνιστικά συμφέροντα
2)...στο μέρος αυτό προσδιορίζονται οι όποιες εκμεταλλεύσιμες αδυναμίες
3)...προσδιορίζονται προβλήματα περιβαλλοντολογικά ή μεταξύ κάποιων κοινωνικών ομάδων (άν δεν υπάρχουν τέτοια κοινωνικά προβλήματα τα δημιουργούν με κάθε τρόπο π.χ. βλαχικό)
4)...μέσα από τα αρχεία τους, εντοπίζουν άτομα με ελαστικές συνειδήσεις που πάντα και παντού υπάρχουν, χρησιμοποιώντας τους ως "Εφιάλτες"
5)...δημιουργείται μία επιστημονικοφανής μελέτη εις βάρος του "θύματος"
6)...τα ΜΜΕ που ελέγχονται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από τον σιωνισμό, προβάλλουν αυτή την μελέτη συνεχώς
7)...η μελέτη προωθείται έντεχνα σε κυβερνητικά κλιμάκια
8)...έχουν δημιουργηθεί αρκετές άλλες παρόμοιες μελέτες γιά διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να "θολώσουν τα νερά".Έτσι έγινε η "μελέτη" τους γιά τους "Τούρκους" (όπως λένε αυτοί) της Θράκης και η άλλη γιά τους Μακεδόνες της Ελλάδος!!! Φυσικά εννοείται ποιούς θεωρούν Μακεδόνες. Λόγω επικαιρότητος θα ασχοληθούμε με την "μελέτη" περί Μακεδόνων.Δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους επελέγη η Μακεδονία ως σιωνιστικός στόχος. Είναι παρακινδυνευμένο σ' αυτή την φάση. http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/04/helsinki-watch.html
Το εβραϊκό λόμπι εμπλεκόμενο στην αναγέννηση της τρομοκρατίας χωρών, δημιουργώντας οικονομική και εγκληματική κρίση, με κατασκευάσματα παρακρατικών οργανώσεων σε μοτίβο της εγκενεκόν, για κάθε άλλοθι των πράξεων και δήθεν αποστασιοποίηση από τις γραμμές των ίδιων των κρατών.