Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΣΕΡΒΙΑ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


η μεγάλη αλβανία όνειρο πολλών μουσουλμάνων,μόνο που τα όνειρα παραμένουν όνειρα.....

Η Σερβία είναι έτοιμη να υποβάλει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης το φάκελλο για το Κόσοβο, δήλωσε ο σέρβος υπουργός Εξωτερικών Βουκ Γέρεμιτς σε συνέντευξη Τύπου που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Politika."Θα υποβάλουμε το φάκελλο, που ετοιμάσθηκε με κάθε λεπτομέρεια και ο οποίος αποτελείται από 300 σελίδες, την προσεχή εβδομάδα", τόνισε ο Γέρεμιτς και πρόσθεσε χωρίς να τους κατονομάσει ότι "ορισμένοι από τους πιο διακεκριμένους παγκοσμίως νομικούς συμμετείχαν στην προετοιμασία του φακέλλου".
Η Σερβία είχε ζητήσει από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, πράγμα που κατάφερε, να αποφανθεί το Διεθνές Δικαστήριο για τη νομιμότητα της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.Το Βελιγράδι υπολογίζει σε μια ευνοϊκή για την υπόθεσή του αυτή απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης προκειμένου ν΄αρχίσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με την Πρίστινα για το καθεστώς του εδάφους αυτού.Σύμφωνα με διπλωμάτες, η μη δεσμευτική απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης αναμένεται το νωρίτερο το 2010.
ΠΗΓΗ ΕΞΠΡΕΣΣ επιμελήθηκε sub92.
Η υπεράσπιση του μουσουλμανικού τόξου που επικρατή στην συγκεκριμένη περιοχή των Βαλκανίων, είναι φανερό ότι υπερασπίζεται από τους Σιωνιστικούς κύκλους και οργανισμούς .Νάτο ΟΗΕ κ.ο.κ, και την υπερδύναμη του εβραϊκού κατεστημένου τις ΗΠΑ. Ο άδικος διαχωρισμός των εδαφών μεταξύ αλβανών-τουρκαλβανών και ορθοδόξων Σέρβων εφαρμόστηκε με την πολιτική της παραλογίας αλλα και την λογική για την εξαφάνιση του Ορθόδοξου πληθυσμού. Ξέρετε, είναι πολύ αυτοί που ενοχλούνται από την μία και αληθινή εκκλησία του Χριστού