Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ...


Τα πρωτοπαλίκαρα του ξεπουλήματος .
Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε Διεθνές Ενεργειακό Συνέδριο.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε «Πάντοτε με ιδιαίτερη συγκίνηση επισκέπτομαι το Πατριαρχείο και συναντώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος είναι ένας εκλεκτός Ιεράρχης».Τέλος ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης τόνισε «Έχουμε υποχρέωση να είμαστε πάντοτε δίπλα στο Πατριαρχείο και νομίζω πως αυτό είναι το καθήκον μας, τόσο ως Έλληνες πολίτες ευαισθητοποιημένοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσο και ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί».

Η συνεργασία του ξεπουλήματος, σε όλο της το μεγαλείο. Ο π. Βαρθολομαίος τον συνεχάρη για το περίφημο έργο του που διέπραξε στο υπουργείο μεταφορών. Το έργο του ξεπουλήματος του εθνικού αερομεταφορέα της ολυμπιακής αεροπορίας. Μια εταιρία στρατηγικής και εθνικής σημασίας, μια εταιρία που άνηκε στο ελληνικό λαό.
Ο χαιρετισμός αμοιβαίος από την μεριά του κ. Χατζηδάκη στο περίφημο έργο του π. Βαρθολομαίου για την αποκοπή της εκκλησίας από την παράδοση της.
Συγχαρητήρια και από εμάς, συνεχίστε το έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδος υπηρετώντας κάθε σιωνιστικό κλάδο ο καθένας από την μεριά του .