Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΠΑΓΙΔΑ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ


Η Αγιά Σοφιά χαρακτηρίζεται απο τους τούρκους σαν εκθεσιακό κέντρο και μουσείο.Οι αδικίες της ορθόδοξης παράδοσης στην πάροδο του χρόνου είναι αναρίθμητες.

Μείζον ζήτημα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, αλλά και στον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, δημιουργεί η αποκάλυψη του «Εθνους της Κυριακής» ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, συνέδεσε το θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με «ανταποδοτικές κινήσεις» της Ελλάδας στη... Θράκη.Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», κατά τη σύντομη συνάντηση που είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με τον πρόεδρο Μ. Ομπάμα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου κ. Ράμ Εμμανουέλ, ο τελευταίος για λογαριασμό του προέδρου, πρόβαλε την τουρκική θέση ότι για να ανοίξει η Θεολογική Σχολή απαιτούνται κινήσεις της Ελλάδας στη Θράκη στα εκπαιδευτικά και στα θρησκευτικά ζητήματα της μειονότητας...
Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο θέμα για την Χάλκη , αποκαλύπτεται η αλήθεια για το όλο παζάρι της θεολογικής σχολής. Φυσικά σκηνοθετημένα απο την αρχή της υπόθεσης στο να αρνηθεί η Τουρκιά την επαναλειτουργία της σχολής ζητώντας σαν αντάλλαγμα κρυφά και σκοτεινά σχέδια που θα μετατρέψουν την Θράκη σε ένα καινούριο Κόσσοβο. Τα σχέδια και τα ανταλλάγματα από την μεριά των τούρκων παίρνουν την μορφή επτασφράγιστου μυστικού. Για να μεγαλώσει η αξία του ανταλλάγματος η άρνηση των τούρκων ήταν αναμενόμενη ακόμα και από οποιανδήποτε ορθόδοξο χριστιανό χωρίς να έχει ασχοληθεί με το θέμα.
Το ζήτημα είναι το κατα πόσο είναι αναμεμιγμένος ο Πατριάρχης σε αυτή την διαπλοκή του παζαριού, διότι νίπτει τα χείρας του κάνοντας λόγο για θρησκευτικές ελευθερίες που πρέπει να δοθούν στους μουσουλμάνους της Θράκης. Ανήκουστο ! βέβαια να ακούμε απο τον ίδιο τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ότι καταπιέζονται τα θρησκευτικά καθήκοντα των τούρκων της Θράκης με όλες τις ανέσεις που τους δίνονται απο την ελληνική κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες με τα τζαμιά τους, τους Ιμάμηδες και τα τουρκόφωνα σχολεία.
Εσείς π. Βαρθολομαίε σε τι κατάσταση θρησκευτικών καθηκόντων γνωρίζεται οτι βρίσκονται οι μειονότητες των ελλήνων της Κωνσταντινούπολης της Ίμβρου της Τενέδου και των ελλήνων του Ευξείνου πόντου; Σας το επισημαίνουμε εμείς, σε αθλία και με τον φόβο ακόμα για την ζωή τους σε περίπτωση δημοσίας προβολής των ορθοδόξων δικαιωμάτων. Ο χαρακτηρισμός του μεσάζοντα του μουσουλμανισμού ενάντια στην σμίκρυνση της ορθοδοξίας σας ανήκει.
Τα ανταλλάγματα είναι ανόμοια όπως διαπιστώνεται, καθώς πολύ χρωστούν στους ορθόδοξους έλληνες με σειρά εγκληματικών πράξεων που έχουν διαπράξει εναντίον τους. Οι γραμμές που έχετε πάρει από τον εβραίο και σύμβουλο του Ομπάμα, Ράμ Εμάνιουελ είναι φανερές, γίνεστε για άλλη μια φορά το όργανο των Σιωνιστικών και σκοτεινών σχεδίων της νεας εποχής.
Το ελληνικό έθνος σας παρακολουθεί !