Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ο ΡΑΜ ΕΜΑΝΙΟΥΕΛ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ.


Ο ηγετικός ρόλος της παγκόσμιας κυβέρνησης εκπορέυεται απο τον σιωνισμό.

ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ .
Η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, διεξήχθη σε ειδική αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο Πρόεδρος της Αμερικής, και σύμφωνα με τον κ. Βαρθολομαίο η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.Τέλος στην συνάντηση, παρών ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ραμ Εμάνιουελ.
Πατέρας του Ράμ ειναι ο Benjamin M. Emanuel,ένας παιδίατρος απο την Ιερουσαλήμ που στα νιάτα του ηταν ενεργός μέλος της εβραικής ένοπλης οργάνωσης Irgun.Η εν λόγω μιλιταριστική οργάνωση ,είχε πλούσια δράση στην Παλαιστίνη τη δεκαετία του 30,με πάμπολλες επιθέσεις εναντίον Αραβων-κυριως πολιτων-καθως και Αγγλων αξιωματικων!!!Κοινως,εκανε ο,τι ακριβως κανουν σημερα οι Παλαιστινιοι στους Ισραηλινους και μαλιστα το 1948 ειχε χαρακτηριστει ως "τρομοκρατικη οργανωση" απο το αμερικανικο κρατος!!!Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με την Irgun διαβάστε εδω:www.etzel.org.il/english/index.htm κι εδω:en.wikipedia.org/wiki/List_of_Irgun_attacks_during_the_1930s

Για πολλοστή φορά πίσω από έναν μεγάλο ηγέτη ενός κράτους και ειδικότερα του κ.Ομπάμα ,βρίσκεται η διεθνής σιωνιστική δράση με ενεργό ρόλο. Η παρασκηνιακές ενέργειες των δολοφόνων σε όλο τους το μεγαλείο !