Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ μερος β'

ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Εδώ και 2000 χρόνια η Εκκλησία του Χριστού πολεμείται λυσσαλέα από τον Σατανά και τα εγκόσμια όργανά του: ιδεολογίες, θεωρίες, αντίχριστα καθεστώτα, αιμοσταγείς τυράννους, παλαιούς και σύγχρονους Νέρωνες...
Μαζί με την Αγία Εκκλησία συμπολεμούνται όμως και τα ευλογημένα εκείνα Έθνη που ενστερνίστηκαν πρόθυμα και ελεύθερα την Αλήθεια, τον Χριστόν. Έθνη όπως το ελληνικό, το Ρωσικό, το Βουλγαρικό, το Ρουμανικό συγκροτούνται σχεδόν καθ' ολοκληρίαν από Ορθοδόξους Χριστιανούς. Αλλόθρησκες και αλλόδοξες μειονότητες που μπορεί να ενυπάρχουν σ' αυτά ουσιαστικώς ελέγχονται ιστορικά για το κατά πόσο μπορούν να ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην αυθεντική ζύμη του κάθε έθνους... Γιατί το κατεξοχήν κυρίαρχο στοιχείο ταυτοποιήσεως και ομογενοποιήσεως ενός έθνους είναι η κοινή Πίστη.
Τα υπόλοιπα μπορούν και να παραλάσσουν, χωρίς να απειλείται η εθνική ταυτότητα και ενότητα, εφ' όσον διάφορες ιστορικές συγκυρίες έχουν συμβάλει προς τούτο.Στην περίπτωση των Ορθοδόξων Λαών, τα όργανα του σκότους δεν επιχείρησαν μόνο την εσωτερική φθορά και αλλοτρίωσή τους. Με πάμπολλα τεχνάσματα δρομολόγησαν και την μεταξύ τους σύγκρουση, ώστε να διασπασθεί το ισχυρό Ορθόδοξο Τόξο και Μέτωπο της Ανατολής...Και αυτό δεν θα μπορούσε να τελεσφορήσει παρά μόνο με την πρόθυμη συνδρομή και συνεργασία επίορκων προδοτών πολιτικάντηδων μέσα από κάθε Ορθόδοξο Έθνος. Κοινό "όραμα" όλων αυτών των Προδοτών Πίστεως και Πατρίδος ήταν και είναι η ταύτισή τους με τα σατανικά σχέδια της Μασονίας για πόλεμο ενάντια στην Αγία του Χριστού Εκκλησία.
Και είναι αλήθεια ότι έχουν πετύχει πολλά...Οι Μασόνοι της Ρωσίας "εμπνεύσθηκαν", καλλιέργησαν και προχώρησαν τον περίφημο "Πανσλαβισμό" με σκοπό να επεκτείνουν την επιρροή τους στη Βαλκανική. Μια κίνηση κατά κύριο λόγο ανιστόρητη, αφού ούτε οι Βούλγαροι ούτε οι Ρουμάνοι είναι Σλάβοι!!! Μια κίνηση που είχε πολλές τραγικές συνέπειες, όπως οι σφοδρές και αιματηρές συγκρούσεις και το συνακόλουθο μίσος ανάμεσα στο Ελληνικό και το Βουλγάρικο Έθνος στις αρχές του 20ού αιώνα...Επειδή όμως η Εκκλησία του Χριστού είναι παράγοντας ενότητας και αγάπης, δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν τα μισάνθρωπα μασονικά παιχνίδια χωρίς πρώτα να χτυπηθεί η ίδια η Εκκλησία... Έτσι, σε κάθε περίπτωση ανωμαλίας οι σκοτεινοί πάτρωνες του μίσους και της σύγκρουσης οδηγούσαν τις διάφορες τοπικές Εκκλησίες σε σχίσματα, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες και τον υπερβάλλοντα εθνικιστικό ζήλο επίορκων κληρικών.
Έτσι μέσα στην Ιστορία έχουμε το Βουλγάρικο Σχίσμα αλλά και το πρόσφατο και ακόμη ενεργό Σχίσμα της λεγόμενης "Εκκλησίας των Σκοπίων". Ο σχισματικός "αρχιεπίσκοπος" των Σκοπίων Στέφανος έχει καταστεί δυστυχώς ένας αχυράνθρωπος των σκοτεινών δυνάμεων που κατεργάζονται την αποσταθεροποίηση των Ορθόδοξων Λαών της Βαλκανικής με τελικό και μόνιμο στόχο αυτήν την ίδια την Εκκλησία του Χριστού!Ο πραγματικός (κανονικός, κατά την εκκλησιαστική ορολογία) Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης τελεί υπό απηνή διωγμό... Έχει υποστεί πάμπολλες διώξεις, φυλακίσεις, απόπειρες κατά της ζωής του από το άθλιο καθεστώς των Σκοπίων! Σήμερα έχει καταφύγει στην Μητέρα Εκκλησία της Σερβίας, αλλά και στην φιλόξενη Χώρα μας.