Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ



ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ PRAVDA. RU .ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Προβοκατόρικες ενέργειες από το Ισραήλ, αποδεικνύεται μετά από πληροφορίες της Ρώσικης εφημερίδας Pravda να θέλουν τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Πούτιν να φορά το Εβραϊκό καπελάκι. Η παραπάνω εφημερίδα αποδεικνύει ότι πρόκειται περί φωτομοντάζ!
Ο λόγος ; μα φυσικά να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατή, με τις φιλοΡωσικές σχέσεις Ελλάδας να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μέγιστο βαθμό. Μια αρνητική εικόνα θα ήταν μια καλή κίνηση ώστε να κάμψει και παράλληλα να συγχύσει για άλλη μια φορά το ηθικό των Ελλήνων και όχι μόνο ,όλου του Ορθόδοξου άξονα.
Η τακτική του Τέλ-Αβίβ και της περιβόητης mosad, να κλονίσουν την φήμη του Πούτιν βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από τις στρατηγικές κινήσεις του σε εμπορικά και στρατιωτικά ζητήματα. Οι αγωγοί στην Ευρώπη και ο Ρωσικός στόλος στο Αιγαίο, δημιουργούν αϋπνίες σε στελέχη της mosad και σε δολοφόνους πολιτικούς του ψευδοκράτους Ισραήλ!
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είναι ο μόνος πραγματικά Ορθόδοξος ηγέτης και όταν λέμε πραγματικά, εννοούμε ότι πράττει με ευλάβεια τα θρησκευτικά του καθήκοντα.
Μην ξεχνάτε και ειδικότερα εσείς κύριοι των Ελληνικών Blogs που υιοθετείται τέτοιες ανυπόστατες φωτογραφίες, ότι η συγκεκριμένη προβοκατόρικη ενέργεια έχει πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν, με τα μέλη της φιλικής εταιρίας ,τον Ιωάννη Καποδίστρια, αγωνιστές του 1821, πρόσφατους θρησκευτικούς ηγέτες της Ορθόδοξου πίστης να τους κατατάσσουν Μασόνους και ανθέλληνες.
Έτσι ώστε να ισοπεδώσουν οποιαδήποτε αξία, παράδοση, ιστορία και να μεταδώσουν στον Ελληνικό λαό ανασφάλεια και εν συνεχεια το πάρσιμο της εμπιστοσύνης, από τους ειλικρινείς αγωνιστές του Ελληνικού Έθνους.
Μείνετε σταθερή στις θέσεις σας και φιλτράρεται τα σημερινά καταιγιστικά δημοσιεύματα της νέας τάξης, χωρίς να κλονίζεται η Ορθόδοξη πίστη και η αγάπη για την πατρίδα!