Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ


Ο Αντίχριστος έρχεται, οι νέες ταυτότητες είναι κοντά, στο εξωτερικό κράτη Ε.Ε και Η.Π.Α ελέγχουν ηλεκτρονικά Ανθρώπους. Είναι μερικά από τα επίκαιρα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρω του κόσμου κατά διαστήματα.
Το σίγουρο από τα παραπάνω, είναι ότι η πρόβα έχει ήδη αρχίσει. Προετοιμασία ψυχολογική, νοητική η ακόμα και ο έλεγχος στο υποσυνείδητο είναι τα βασικά όπλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίων της Ανθρωπότητας, με στόχο το φακέλωμα, η αλλιώς την υποδουλώσει των ατομικών ελευθερίων.
Είναι το τελικό χτύπημα του Εβραιομασωνισμού μέσα από αγώνα αιώνων, εναντία στην δημιουργία του θεού.
Μια σειρά από τεχνολογικά επιτεύγματα δημιουργούν ένα συναίσθημα ασφάλειας απέναντι στην μεγαλύτερη επερχόμενη απειλή κατασκόπευσης του σύγχρονου ανθρώπου. Έξυπνες κάρτες αντί του χρήματος, ένας αριθμός για κάθε άτομο Α.Φ.Μ. Κάρτες κοινωνικής Ασφάλισης, ηλεκτρονικά συστήματα φακελώσεις πολιτών, Δίας-Τειρεσίας-Τάξης, ηλεκτρονικά Διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες, ηλεκτρονικά διπλώματα οδήγησης, συσκευές εντοπισμού ατόμων (GPS), παρακολούθηση καμερών, μεγάλος αδελφός, Κινητή τηλεφωνία.
Όλα τα παραπάνω είναι τα προδρομικά συστήματα του Σιωνισμού, ώστε να εξαρτοποιήσουν την καθημερινότητα του πολίτη διαμέσου όλων αυτών των τεχνολογικών επιτευγμάτων.
Αυτή η σύνθεση της ύπουλης τεχνολογίας θα σμίξουν την ανθρωπότητα ποιο κοντά στην Εγχαρασσόμενη στο Σώμα ή Εμφύτευμα Βιομετρική Ταυτότητα. Αυτό το τελικό επίπεδο, τεχνολογικά είναι πανέτοιμο πριν το 1991 από δημοσιεύματα του Διαδικτύου. Τα λεγόμενα χειρουργικός εμφυτευόμενες ταυτότητες βιοτσίπ έχουν σφραγίσει πειραματικός πάνω από 6 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ.
Φοβούμενη μια βίαιη αντίδραση των Κρατών και ανατροπή των Αντίχριστων σχεδίων τους, δεν πιέζουν καταστάσεις κατασκόπευσης των πολιτών με τα ονομαζόμενα εμφυτεύματα βιοτσίπ αλλά καμουφλάρουν όλα αυτά με τα προδρομικά τους συστήματα, με ποιο ήπιες μορφές τεχνολογικής εξέλιξης όπως αναφέραμε παραπάνω.
Η συνήθεια είναι αυτή που θα ξεγελάσει και τον ποιο ενημερωμένο πολίτη περί ηλεκτρονικών ταυτοτήτων προς την υποδούλωση της θρησκευτικής του ελευθερίας.
Αυτή η τεχνολογική πυραμίδα με κορυφή το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι μελετημένη για να φέρει στην αμαρτία και στην τελική αποστασιοποίηση τον άνθρωπο από τον θεό.

Τα επόμενα θέματα μας θα αφορούν λεπτομερώς τι εστί Ηλεκτρονικό φακέλωμα, από επιστημονικής και θεολογικής αποψεως.