Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ


το ολοκαύτωμα επαναλαμβάνεται στην Γάζα

Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν οι επιθέσεις στην Λωρίδα της Γάζας παρά την έκκληση για κατάπαυση του πυρός από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανακοινώθηκε από Ισραηλινούς αξιωματούχους στην Ιερουσαλήμ.
Λίβνι: «Το Ισραήλ θα ενεργήσει με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του»

Tο Ισραήλ μπορεί και ενεργεί αυτόβουλα χωρίς δισταγμούς και έλεγχο από κανένα κράτος . Έτσι και αλλιώς το Τελ-Αβιβ είναι αυτό που εξουσιάζει σε κυβερνώντες χωρών, μικρών η μεγάλων. Απόδειξη; H σιωπή και η απραξία παγκοσμίως κατά την διάρκεια της πολεμικής σύρραξης και κατοχής των Ισραηλινών Στρατευμάτων στην Γάζα. Να ξέρετε ότι οι Εβραίοι πολύ λίγο σκιάζονται για αυτές τις κατηγορίες εναντίον τους από τον κόσμο, βλέπε δήλωση της <<κυρίας>> Λίβνι= Αυταρχική, Σίγουρη, Απόλυτη, Αδίστακτη!

Ερχόμαστε στην Ελλάδα, εμείς με τί μοναδικό γνώμονα και συμφέρον λειτουργούμε;
Για το Σκοπιανό, θρακικό , Κυπριακό, παραβιάσεις και διεκδικήσεις στο Αιγαίο και γενικότερα των ασύμμετρων απειλών που δέχεται η Ελλάδα.
Με λίγα λόγια λειτουργούμε σε τέτοιες κρίσεις πάντα αμυντικά, διστακτικά, με μια ανεξήγητη ενοχή των παραπάνω ζητημάτων. Προφανώς περιμένουμε εισηγήσεις και εντολές από κάποιους !!! Λέτε να είναι ο Διεθνής Σιωνισμός όπου βρίσκεται και στην επικαιρότητα;