Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ <<ΑΔΕΡΦΟΥ >>ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ



Την Α.Θ.Π Οικουμενικό Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίο

Η είδηση που ξεσήκωσε της Ορθόδοξες καρδιές μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από την Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα.
Ύπουλη επίθεση Πάπα κατά πασών των Εκκλησιών διεκδικώντας τον τίτλο της μοναδικής πραγματικής εκκλησίας του χριστού.
Μετά από αυτές τις ξεκάθαρες σχέσεις τι νόημα έχει ο διάλογος με τους Παπικούς Αποτέλεσμα αυτών των θέσεων ήταν η διαμαρτυρία Προτεσταντών και Κοπτών.
Μεταξύ των Ορθοδόξων Ελλήνων και Ρώσων δεν είδαμε καμία αντίδραση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Απορία Πρώτη
Εσείς Παναγιότατε υιοθετείτε τους βαυκαλισμούς αυτούς του Πάπα; Ναι η Όχι: Θα πρέπει να ενημερώσετε το Ορθόδοξο πλήρωμα της Εκκλησίας.

Απορία Δεύτερη
Μήπως Παναγιότατε θέσατε την Ορθόδοξη Εκκλησία κάτω από τις ευλογιές του Πάπα και εσείς μετατραπήκατε σε έναν από τους πολλούς Ουνίτες διότι με την αποδοχή αυτή η Εκκλησία του Χριστού είναι Παπική και ότι εμείς είμαστε σχισματικοί!

Απορία τρίτη
Αν έχουν τα πράγματα όπως τα δέχεστε τότε πρέπει να αρχίσει η διαγραφή των Αγίων από το Αγιολόγιο της εκκλησιάς και το κατέβασμα από τα εικονοστάσια των εικόνων και από τους Ιερούς Ναούς : Ιερού Φωτίου ,Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίου Νεκταρίου Αίγινας. Αυτοί οι Άγιοι της Εκκλησιάς μας έβλεπαν με τα μάτια της ψυχής τους ότι ο Πάπας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ορθοδοξίας

Απορία τέταρτη
Έχετε καταλάβει ότι το καζάνι βράζει στο Άγιο Όρος και ότι από χέρι σε χέρι κυκλοφορεί από μικρά πρόσωπα κάποια πόνημα με τίτλο < Η μαύρη βίβλος του Φαναρίου >.Μήπως είστε προδότης του Έθνους και της Ορθοδοξίας!